Kate Nauta Meets Cynthia!

Op een hoge snelheid scheurt hij in zijn nieuwe racemonster over de snelwegen van het land waar de film zich afspeelt. Jason Statham is de sterspeler van de trilogie, helpt vaak een dame of een stel heren uit de brand, vermoord er wat on the side, maar ditmaal zat het bekende topmodel, zangeres en actrice naast hem op de passagiersstoel. Kate Nauta Meets Cynthia!

1111

Smakelijk heb alle drie de films gezien, zowel in de bioscoop als in de homescoop – thuis bioscoop ftw. Eigenlijk op de computer.. – in Transporter 2 komt de moorddame voorbij met de automatische wapens, inclusief een laser met daarop weer een demper. Donkere smokey eyes, volle lippen en blauwe ogen.. Ik dig die shit.

IMG_3236

2-grey

Gewoon aanwezige wenkbrauwen, want met de zwarte oogschaduw werk je die harige stampertjes op de achtergrond. Too Faced Shadow Insurance erdoorheen + op de oogleden om ervoor te zorgen dat alles op zijn plek blijft en voor dat pakkende zwarte effect gebruikte ik het oogpotlood van Essece, de Smokey Eye Pencil in het zwart.

IMG_3235

Smudgend met de vingers om het product te egaliseren in de ooghoeken op het ooglid en onder het oog, zodat de gitzwarte oogschaduw uit de 120 Palette op het ooglid kon. Blendtrick op het wenkbrauwbot, anders wordt het vervagen van de grijze NYX oogschaduw verdomd moeilijk die in de arcadeboog komt. Langzaam blenden, opbouwen en onder het oog meenemen.

1

BE Creative Makeup Eyeshadow Speed in de binnenste ooghoeken om de boel wat op te frissen en de glittergrijs uit de 120 Palette weer op het ooglid. Vervolgens weer de grijze kleur van NYX en een knetterzwart oogpotlood van Max Factor. De Excess Intensity liner ging ook tussen de wimpers en de Excess Volume Mascara over de wimpers heen, maar eerst de lashes krullen met een wimperkrultang!

IMG_3224

IMG_3211

Drie lipsticks maakte de juiste lipcombo, twee lipsticks van Revlon, namelijk 050 Berry Smoothie en 010 Womenswear. Voor de huidkleurige ondertoon in de lipstick ging ik voor Wet N Wild, ik houd van In the Flesh! Het is mijn lipkleur, misschien wat donkerder, maar ideaal voor bij sprekende kleuren.

111

Waarom blijven donkere smokey eyes zo mooi? En waarom is het zo verdomd moeilijk om deze look netjes in elkaar te zetten? Foundation van Oriflame eroverheen + de poeder om alles te settelen, wat shapen met de NYX Blush Taupe en op de appels van mijn wangen Desert Rose van Bellàpierre! Donker, intens, aanwezig en intimiderend, maar dan de zoetsappige lippen die om de hoek komen kijken. Schitterend.

Maak jij weleens de smokey eyes na?


10 Comments

 • Natascha

  09/08/2014

  Wat een mooie look heb je gemaakt! Staat je echt fabulous :)

  Reply
 • Xan

  09/08/2014

  Thumbs up. Veel blendwerk. Hahah. Wel heel mooi gelukt.
  Love,

  Reply
 • femketje

  09/08/2014

  Awesome oogmake-up! ♡

  Reply
 • Elke

  09/08/2014

  Waaaaw! Prachtig gedaan!

  Reply
 • Ceetje

  09/08/2014

  Jeetje je ogen lijken zo een stuk feller blauw (of zit je ons te faken met lenzen;) Prachtige look weer <3

  Reply
 • Joy

  09/08/2014

  Gaaf! Bij mezelf kan ik dit een lastige kleur vinden maar bij jou staat het erg mooi. Knap gedaan want bij mij valt het vaak grauw uit.

  -X-

  Reply
 • Laura

  09/08/2014

  Love it! Ik ben altijd al fan van zilvergrijs op de ogen en zoals jij het hebt aangebracht, ziet het er echt prachtig uit!

  Reply
 • Evelien

  10/08/2014

  Jaaa, hij is zeker sprekend! Je ogen, wauwieee <3

  Reply
 • Irma

  10/08/2014

  So pretty!
  Die lipkleur is ook echt gorgeous!

  Reply
 • Angelique

  11/08/2014

  love de kleuren! staan je goed meis

  Reply

Geef een reactie