VLOG: Mijn diplomering + mah birthday! (+OUTRO MET FOTO’S!)

26 Maart 2014 was de datum waarop mijn eindgesprekken plaatsvonden. Het was niet alleen een belangrijke dag voor mij, want ook Paps was die dag jarig. Drie casussen, twintig jaar van mijn leven af en slapeloze nachten voor de beruchte gesprekken die moesten worden gevoerd. Met lood in mijn schoenen schoof ik aan, deed mijn ding en enkele maanden later, zette ik mijn handtekening op het papiertje. Officieel vervroegd afgestudeerd. Ik nam jou mee in de afgelopen maanden + mijn verjaardag + uitstapjes + naar de fissa’s!

1111

Klik hier als je de vlog niet kunt bekijken.

Mijn tweede diploma heb ik op zak, hoe bizar?! Het is altijd een bijzonder moment als je het papiertje mag komen ondertekenen, maar mevrouw Koning was vervroegd klaar! Kijk mij even pennen op die foto, taart bikken met mijn bro’s, feesten als beesten en gewoon heerlijk genieten. Hey, dat heb ik verdien na al het harde werk. Ik heb opdrachten en werk geleverd wat in vier of drie jaar moest, dat deed ik binnen enkele weken en soms enkele dagen. I worked mah ass off en zoals je ziet, ik ben afgestudeerd als Verzorgende IG! GOD, SO PROUD!

Bedankt allemaal voor jullie steun, support en natuurlijk de liefde die jullie naar mij opstuurde in de moeilijke, drukke periode! 

Ben jij dit jaar geslaagd? Of moet jij nog een jaartje?


12 Comments

 • Birte

  10/08/2014

  Leuke vlog! Ik ben al een hele tijd afgestudeerd, maar ik herinner mij de stress op voorhand nog alsof het gisteren was. The horror!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  10/08/2014

  Whoop whoop congrats girlie!!! :-)

  Reply
 • femketje

  10/08/2014

  girl! je hartjes zonnebril is epic :D

  Reply
 • Emke

  10/08/2014

  je bent genomineerd op mijn blog met de Sunshine Blogger Award! kijk op mijn blog voor meer! x

  Reply
 • Laura

  10/08/2014

  Super leuk filmpje, vind je echt geweldig! En haha dat einde, doet me denken aan the Hangover

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  10/08/2014

  Nog eens gefeliciteerd met je diploma !

  Reply
 • onlinehulpverlening

  11/08/2014

  Hey, proficiat!
  Ik was dit jaar niet bepaald ‘geslaagd’, hoewel ik wel steeds op een school vertoef. Ik werk er namelijk! :)

  Nogmaals proficiat! xx

  Reply
 • Girl, je hebt gewoon je diploma gehaald! Whoeee gefeliciteerd, wat gaaf!!

  Reply
 • Jorinde

  11/08/2014

  Leuke vlog Cynth!

  Reply
 • rosita

  19/08/2014

  Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Ik had steeds in mijn hoofd dat je voor verpleegkundige had geleerd. Zal wel ergens iets gemist hebben. Zo te horen is de VIG opleiding veel pittiger dan in de tijd dat ik er voor leerde. Ik heb mijn diploma In 2003 behaald en wel werkzaam in de zorg. Ik zie jou inderdaad in de make-up wereld iets doen. Ik hoop dat je je droom in Amerika waar kan maken.

  Reply
 • Pingback: HOW TO: Een CV opstellen! – BEAUTY KONING

 • Pingback: VIDEO: Hoe je grenzen aangeven op stage + het werk! (+Mijn verhaal!) – BEAUTY KONING

Geef een reactie