FOTD: REBEL AND GREEN!

Ja, geen idee, maar die vleugels aan de binnenkant van mijn ooghoeken doen mij telkens de das om. De wings krullen mooi naar binnen toe, waardoor je de zwoele blik behoudt. Het is datgene waar ik telkens naar opzoek was. Oké, een jaar geleden lukte mij het niet, nu ben ik er trots op en dat laat ik zien! Groen, geel, Packers en mijn innercorner wings!

1

444

Wat hebben de witte lenzen hiermee te maken? Kan je nog dat artikel herinneren waarin ik alles gewoon anders wilde doen? Je wilt tegen dat verkeerde been schoppen en doen wat jijzelf wilt? Yeap, dit is wat ik wil. Witte lenzen. Waarom? Gewoon, omdat het kan!

2

17-inglottt

Het is moeilijk te zien als je lenzen in hebt, de ene keer zie ik zo helder als het maar kan, maar sommige oogschaduws zijn een pain in the ass. Gelukkig is het aanbrengen van de Too Faced Shadow Insurance een eitje, NYX Jumbo Pencil Milk op de oogleden en wat in de ooghoeken, zodat de INGLOT okergeel op het ooglid kon. Limoengroen, ook van INGLOT, in de buitenste ooghoeken en Foo Foo van Scaredy Cat in de innercorners.

4-SNAKE-1024x768

6-INGLOT-1024x768

Uit de 120 Palette, wat moet ik zonder dat magische palet?!, gebruikte ik de klavergroen. Over de limoen heen, wat in de arcadeboog en een dotje aan de binnenkant onder het oog. Gewoon voor wat meer definitie. Sexpresso uit de Too Faced Natural Eye Palette in de arcadeboog, MUS White op het wenkbrauwbot, blenden als een Koning. Everyday Minerals met I Do Declare in de outer v, wat zwart uit een Sleek Palette, maar met de resten op mijn blending brush onder het oog.

3

22222

De Excess Intensity liner van Max Factor in het donkerbruin diende als eyeliner aan de bovenkant, de zwarte variant uit de collectie bracht ik aan op mijn waterlijn. Het puntje trok ik met de EYEKO Skinny Liquid Eyeliner en krulde mijn wimpers, zodat de Excess Volume Mascara van Max Factor eroverheen kon worden gezigzagd. Wat witte highlighter van Wet N Wild Sugar in combinatie met de Ultra Pearl Mania White van NYX op het wenkbrauwbot.

IMG_3262

IMG_3243

Waarom? Waarom ben ik zo intens verliefd op Be Natural van Catrice? De lipstick nadert zijn einde en volgens mij verkopen ze deze niet eens meer. Hij is zo fijn, zo romig en perfecto voor mijn huidkleur. De Max Factor lipgloss Pristine Nude eroverheen.. WOAH! Geweldig samengevoegd. Het is rustig, overheerst niet en alle aandacht is toch naar de ogen getrokken! Bellàpierre Desert Rose op de appels van mijn wangen en de NYX Blush Taupe om te contouren, maar de Kim Kardashian highlighter op de neusbrug en jukbeenderen. Ik voelde de highlighter weer helemaal!

Wat is jouw favoriete highlighter?


14 Comments

 • Sheling

  12/08/2014

  Ahh super tof gedaan! Ik vind het wel leuk juist dat je lenzen hebt gebruikt :) geeft wat extra’s aan de look ^_^

  Reply
 • Denna

  12/08/2014

  Wow, dat ziet er echt schitterend uit!
  En damn girl! Die be Natural van Catrice is te mooi, waarom gaat die nou uit de collectie! Ik moet toch maar straks eens naar de stad om te kijken of ik hem nog kan vinden!

  Reply
 • Sophie

  12/08/2014

  Zo prachtig weer! Die lenzen geven inderdaad wat extra’s en zorgen ervoor dat ik echt blijf kijken naar deze look. Wat is ‘ie mooi intens en lekker groen!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  12/08/2014

  Zo! Cool! Die lenzen maken het echt af, daardoor popt die geweldige acid kleur nog meer!

  Reply
 • Anne Solveig

  12/08/2014

  Woooooow!

  Reply
 • Yep helemaal top! Echt een onwijze look!

  Reply
 • Angelique

  12/08/2014

  wow die gele kleur liefde!

  Reply
 • Irma

  12/08/2014

  Whoohoo, looks good!

  Reply
 • Leonie

  12/08/2014

  Deze look is weer prachtig! Stiekem vind ik de lenzen een beetje eng, maar ach.. (:

  Reply
 • femketje

  12/08/2014

  super gaaf met die lenzen er bij :D

  Reply
 • Sandy

  12/08/2014

  wowwww wat ontzettend gaaf meis! En dat zeg ik met mijn ogen fobie, zelfs ik vind je witte lenzen echt helemaal stoer bij je prachtige make-up!

  Reply
 • Oehhh wat een gave look!! En die lenzen..wat geniaal bedacht!

  Reply
 • Bouchra

  14/08/2014

  Wowwww, dit is echt supergaaf. You really got some skills!

  Reply
 • Miss Happinez

  16/08/2014

  Superrrr gaaf! Je kunt zulke mooie looks maken. Ik vond je make up in de chat ook echt geweldig! :)

  Reply

Geef een reactie