Last week, I was thankful for.. #10

Het begon vorige week al, wetend dat er een einde aan de zomervakantie zou komen. Ineens brak de hemel, want het kwam met bakken uit de lucht. De vijver die jaren geleden is dicht geschept, ligt er alleen nog met de regen en afgelopen dagen zag ik alweer de vissen drijven. Sushi overdosis, eyeliners en de nieuwe lipcombo die ik tot op de dag van vandaag nog steeds draag. Het is feest in huize Koning, want last week, I was thankful for..

“Love with the heart, not the eyes.”

Sushi – avondjes uit met de bro’s – drunktalk – snikkerdoodles – popcorn – KCBR – iets nieuws leren – gameday –  garnalen – Pinterest – vol ideeën zitten voor de feestdagen – plaknotities – nieuwe shampoo – koude colablikjes – football – homemade sushi – avondje uit met mijn bra – Aaron Rodgers’ interview – nieuwe album van Kensington – plan hebben voor dit komende jaar – wetend dat de Packers binnenkort spelen – kaneelthee – nog steeds de innercorner wings – late night footballgame – Sims 3 – Ex on the Beach weekendbreak – mijn diploma – de quote hierboven, waar men nog van kan leren – football kijken met mijn boy – de foto’s op het einde van mijn vlog – carpaccio – behulpzaam zijn naar anderen – Rituals Good Luck scrub – intelligentie van een ander – dat ik nog steeds dit artikel schrijf en waardeer – leuke reacties on tha blog – PACKERS!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


5 Comments

 • Jasmine

  13/08/2014

  Oh ik wil echt zo graag eens een snickerdoodle eten sinds ze voorbij kwamen in BTR, geen idee wat het koekje inhoudt. Deze week erg dankbaar voor mijn loopshort, sportief man!

  Reply
 • Manon

  13/08/2014

  Leuk om te lezen !! X

  Reply
 • Angela

  14/08/2014

  Prachtig artikel! :) Word je blij van, dit soort artikelen moeten er meer zijn!

  Reply
 • Nadia

  17/08/2014

  Ik heb echt een hekel aan het woord ‘dankbaar’ hahaha, daarom zeg ik gewoon ‘Ik vind het leuk dat ik bepaalde dingen mag doen voor mijn blog’

  Reply
 • Angelique

  24/08/2014

  Blijf dit soort artikelen leuk vinden op de een of andere manier word ik hier dan blij van haha

  Reply

Geef een reactie