CRAYCRAY Autumn Bucketlist 2014!

Mijn tijdsbesef is weg. Als je zou zeggen dat het april is? Dan zou ik mij klaar gaan maken voor mijn verjaardag en natuurlijk de BK-birthday! Het gekke is, is dat de bladeren van de bomen vallen, de temperatuur aan het dalen is en dat football eindelijk is begonnen. Ik ruik de herfstgeur in de buitenlucht, want over enkele weken staat de herfst voor de deur! Tijd voor een bucketlist!

large-7

In de herfst gaat de familie Koning kastanjes zoeken. Ik mag wel torenoud zijn, bijna de 22 passeren, maar kastanjes zoeken doe ik met swag. Een plastic tas, kaplaarzen – meestal sneakers yo – maar ik raap die bruine ballen van de grond, alsof het goud is. Dit jaar wil ik weer ravotten met mijn Budd in het bos om kastanjes te zoeken!

large-6

Buddje vindt het awesome om een blokje om te gaan, maar gooien met bladeren, wroeten met haar spitse giechel in een hoop wat net bij elkaar is geveegd, haar lievelingsding! Met de Budd wandelen en in de bladeren spelen die van de bomen zijn gevallen. Gewoon, omdat het kan!

fall-leaf-bowl-7_thumb[3]

Tijdens het spelen in de hoop met bladeren wil ik ook meteen even wat verzamelen voor wat artistieke bezigheden, namelijk een leaf bowl. Een kommetje gemaakt van bladeren, maar in de herfst heb je de uniekere kleuren die je kamer een warme sfeer geven!

large

Pompoenen kapen. Oké, ik koop ze, want zo’n badass ben ik helaas niet. De schijtluis koopt ze gewoon in de winkel, maar het uitzoeken van de oranje rakkers is baas. Je wilt de mooiste, de grootste en de juiste met de minst rotte plekken. Die oranje ketsers of de kalebassen.

large-5

GEOCACHING WITH THA BRUHHH! Helemaal in de herfst is deze shit aan. Waarom? Ineens is het landschap te mooi om waar te zijn. In de avond is het gezellig om een wandeling of fietstocht te maken en niets is leuker dan die potjes zoeken en je naam erbij op te schrijven, dingen door te spitten of spulletjes achterlaten.

large-1

Thee drinken, a lots of thea. Autumn storm van enkele jaren terug, of een jaar? Weet ik het, wat ik wel weet was dat die thee te bikken was. Had je honger? Neem een kopje thee met Autumn Storm en het verdween met de Noorderzon. De smaak was vol liefde, kaneel en deed mij echt aan de herfst denken! Groene thee met citroensmaak is ook nog steeds een favoriet!

large-2

De zoektocht starten naar de lekkerste herfst geurkaarsen. Zowel voor in de herfst als de winter wil ik de kaarsen gaan gebruiken. Denk hierbij aan de geuren vanille, kaneel, maar ook aan dennenbomen en al die andere goddelijke kerstgeuren. Wat zijn must haves? En wat is jouw favo geurkaarsen merk?

large-3

Vroeger deed ik het elk jaar, toen werd ik ouder, stopte ik ermee, andere bezigheden, maar de creativiteit met messen heb ik behouden, vandaar dat ik dit jaar weer een pompoen wil uitsnijden! Misschien kan ik één van mijn make-up looks erin laten terugkomen? Of gewoon een simpele variant, want ik faal hierin. BUT HEY, PUMPKINS CARVEN!

large-4

Halloween cookies! Van bloederige vingers die Mima altijd maakt voor de kinders die aan de deur komen, tot aan de moordende cupcakes van enkele jaren terug. Dit jaar moet ik terug de keuken in, want ik beleefde er veel plezier aan. Tijd om weer eens wat zoetigheid te pakken met een goed excuus!

1-VAMPIRE

HALLOWEEN LOOKS! Holy mother of GOD! Dat soort looks. Griezelig, over de top, maar wel het effect van een ontplofte bloedbank. Druppels op de muur, vlekken op de grond en lijken in het bos. Heftige special effects makeup, maar ook de wat makkelijkere varianten + fantasy, want niet iedereen deelt de bloedpassie.

1-HALLOWEEN-

Weet je wat ik niet kan? Nail art. Waarom niet? Ik doe het nooit, heb er geen zin in, waarschijnlijk omdat ik het dus niet kan, maar ik moet mij er gewoon aan gaan wagen. Op Pinterest zie je veel ideeën voorbij komen die ik dit jaar ga proberen na te maken!

large

Of ik zin heb in de feestdagen? Nou en of! Over twee maanden is het alweer Halloween en vervolgens Sint Maarten. Het lijkt enorm ver weg, maar zodra je met je ogen knippert is de shit aan yo.

Ga jij een Autumn bucketlist opstellen?


7 Comments

 • femketje

  14/08/2014

  jaaaaa halloween looks :D

  Reply
 • Kiss & Make-up

  14/08/2014

  Nu al?! Je bent goed op tijd :-) Oh ik kijk al ZO erg uit naar je Halloween looks, die worden ongetwijfeld weer amazing!

  Reply
 • Manon

  14/08/2014

  Leuke plaatjes en die look van jou damn ik schrok hahahaBen benieuwd naar je looks

  Reply
 • Leonie

  14/08/2014

  Oeh, ik kijk nu al uit naar je Halloween looks! Ik ben op Halloween jarig, maar eigenlijk doe ik nooit iets voor Halloween.

  Reply
 • petra

  15/08/2014

  Ik kijk al uit naar je Halloween -looks. Vorig jaar ging ik voor vampier en een skelet voor the little guy, ben nog op zoek naar leuke ideeën voor dit jaar :)

  Reply
 • Irma

  15/08/2014

  Beetje vroeg, but I looove autumn!

  Reply
 • Angelique

  24/08/2014

  op de een of andere manier hou ik echt van de herfst, waxmeltje in de brander, goed boek op bed of een filmpje kijken met een lekkere warme kop thee en oh hoodies <3

  Reply

Geef een reactie