10 Make-up tips + trucjes van de Cynth!

Tijdens het make-uppen moet je het jezelf ook een beetje gemakkelijk maken. Een cocktail of een ander koud drankje on the side, wat leuks op televisie of wat muziek in je oren. Leg de telefoon naast je neer, een beetje socializen onder het genot van een uitgebreide make-upsessie! Skype met audio doet ook wonderen, vraag Angie maar!

1-1024x646-1

1. Een goede basis is belangrijk. Zorg ervoor dat het allemaal egaal is. Begin daarom met een primer, niet alleen omdat je make-up langer blijft zitten op zijn plek, maar ook omdat dit de boel vlakt. Gebruik je wenkbrauwpoeder? Neem je brows dan ook gewoon mee!

4

2. Laat je primers opdrogen, maar niet te lang. Een gezichtsprimer duurt minder lang om in te drogen dan bijvoorbeeld de Too Faced Shadow Insurance. Laat je die niet opdrogen? Hallo vlekken in je oogschaduw en creasing!

2

3. Gebruik bij het vervagen van je oogschaduw een basiskleur, zodat je een goed zacht oppervlak heb om te blenden. Hierdoor krijg je geen vlekken in je oogschaduw!

IMG_1904

4. Gelliners zijn topproducten, zolang je ermee kan omgaan zijn ze een favoriet! Bobbelige eyeliners en andere oneffenheden moeten we niet hebben. Tijdens het aanbrengen van de gelliner, ga dan met je penseel over de rug van je hand, zodat alle klontjes en rare praktijken er vanaf zijn gehaald. Je kunt nu beginnen met een flinterdunne laag die voldoende doseert.

10 WIMPERTRUC

5. Nog steeds last van een oneffen eyeliner? Maak dan je penseel eerst vochtig, desnoods met make-upremover, haal opnieuw je kwast over een tissue heen en dan pas de gelliner.

10

6. Ga je over op het gezicht? Smeer de boel goed in! Verzorg je huid met een heerlijk voedend masker, scrub je oude laag er vanaf en voedt de huid met een dag- of nachtcreme! Opnieuw een goede basis om op te beginnen!

11

7. Producten verwarmen is ideaal, daardoor hecht bij mij de foundation + concealer beter op de huid. Het smelt samen, oogt natuurlijker en hierdoor heb ik minder oneffenheden. Droge plekjes zijn minder te zien!

1

8. Een glanzende witte oogschaduw in het hoekje van je wenkbrauw zorgt voor het oplichtende effect. Alleen in het hoekje, iets naar je neusbrug toe en naar het staartje van je wenkbrauwen. Pak een blending brush en zwiep het soepeltjes naar beneden toe. Geen overdreven highlighter, maar een subtiele glow.IMG_3130

9. Lukt het maken van je wing niet? Corrigeer de uiteindes gewoon met een beetje foundation of een concealer! Gebruik hiervoor een kwastje en trek de zijkanten strak. Dit kun je ook doen bij de innercorner wings.

3

10. Heb je geen tijd meer? Maar wil je toch een soort van eyeliner? Trek met een potlood langs de wimperrand, vervaag deze smooth met een oogschaduw en je bent klaar om te gaan. Geen stress, want als je uitschiet, kun je dit goed vervagen + hallo volle wimpers!

Heb jij nog een tip?


14 Comments

 • marijke

  15/08/2014

  Geel in je wenkbrauw huh?

  Reply
 • Tineke

  15/08/2014

  Had ik maar jouw talent voor het maken van mooie looks!
  Liefs

  Reply
 • Sheling

  15/08/2014

  Leuk om te lezen en mooi om al je looks weer te zien :) ik gebruik echt heel veel tissues thuis die vliegen er doorheen. Je kunt je kwasten er een klein beetje aan afvegen, je gezicht af deppen, fall out mee weg zwiepen etc :) en bij het maken van een wing begin in altijd aan de buitenkant dat vind ik fijner werken ;)

  Reply
 • Beauty Treasures

  15/08/2014

  Fijne tips, hier ben je wat mee!

  Reply
 • Denise

  15/08/2014

  Je ooglooks zijn altijd zo ontzettend mooi, ik ben zo jaloers! Hele fijne tips! <3

  Reply
 • Bouchra

  15/08/2014

  Erg fijne tips! Prachtige looks heb je ook allemaal gecreëerd X

  Reply
 • Leonie

  15/08/2014

  Hele fijne tips!

  Reply
 • Eline

  15/08/2014

  Handige tips :)

  Reply
 • Marloes/GLAMOURMOES

  15/08/2014

  Leuk artikel! Handige tips!

  Reply
 • Miranda

  15/08/2014

  Wat een leuke tips :)

  Reply
 • Birte

  15/08/2014

  Handige tips, Cynth, je bent een pro!

  Reply
 • Irma

  15/08/2014

  Handig artikel!
  Ik kan nooit genoeg krijgen van dit soort tips :)

  Reply
 • Ineke

  19/08/2014

  Leuk artikel zeg..
  Ik heb de laatste tijd het gevoel dat ik weinig “product” op mijn borsteltje krijg bij mijn gelliners..

  Reply
 • Angelique

  24/08/2014

  thanks lady voor dit artikel zittne handige tips bij!

  Reply

Geef een reactie