Katy Perry Meets Cynthia 2014!

This is how we do.. Twee weken geleden kwam het nummer uit, ik was bij de opnames van de clip. Een kijkje achter de schermen bij de zwartharige vriendin die toentertijd met de zanger van Gym Class Heroes ging. De Amerikaanse popzangeres brak wereldwijd door met haar nummer „I kissed a girl” na haar homofobie schandaal. She’s back and kicking! Katy Perry Meets Cynthia!

1

Dubbele eyeliners, te moeilijk. Lichte oogschaduw, niet mijn ding. Roze knallippen, alsof de look voor mij was gemaakt. Waarom zijn eyeliners gecombineerd met felle kleuren gaaf om te zien? Alleen een hell of a job om na te maken, maar hey, wij kunnen dat!

2

IMG_0258

Ik twijfelde om de lichte oogschaduw aan te brengen, omdat het bij Katy zelf ook nauwelijks zichtbaar is. Was het concealer? Haar huid? Of gewoon een oogschaduw? Mimimi. Oogleden werden geprimed met de Too Faced Shadow Insurance, NYX Jumbo Pencil als witte basis, zodat de champagnekleur met de blauwe cirkel en die ernaast uit de 120 Palette wat meer naar voren kwamen.

3

Een oranjekleur in de arcadeboog, voor wat meer definitie en dankzij de corrigerende crèmekleur op mijn wenkbrauwbot ging het blenden soepel. Een zwarte winged eyeliner gemaakt met de gelliner van Maybelline in het zwart, met daarboven op de GOSH liner in het turkoois. Nepwimpers van de Action in stukken geknipt, wimpers krullen, nepwimpers erop plakken met de DUO wimperlijm, even wachten en dan de laagjes Clump Defy van Max Factor als finishing touch.

5

Onder het oog depte ik een flinterdun laagje van Milk aan, de witte basis van NYX. Goldilux van Sugar Pill vochtig gemaakt en langs de onderste wimperrand, vervolgens met een droge blending brush en een nieuwe dip in Goldilux eroverheen om als allerlaatst het highlighting pencil van Anastasia in de kleur Camille over de waterlijn heen te halen.

IMG_3297

IMG_3293 kopie

IMG_3295

Tijdens het highlighten met de oogschaduw Satin van BE Creative Makeup ging ik over mijn neusburg, natuurlijk de jukbeenderen, waar de highlighter hoorde, maar nam ik ook het hoekje van mijn wenkbrauw mee. Oh, maar bijna vergeten, maar ook mijn cupidoboog glansde mooi! Shapen met de NYX Blush Taupe en de zachte blush Riviera Rose van Catrice op de appelwangen.

IMG_3283

Het is mijn favoriet, het is de eyecatcher in mijn stash en longlasting als de bloedvlekken op het tapijt bij een moord. De Kardashian Enjoylipstick in Shocking Pink is een regelrechte baas. De vanillegeur is goddelijk, maar de felroze kleur matcht mooi met de kleurrijke eyeliners!

Draag jij weleens meerdere kleuren eyeliners?


5 Comments

 • Sophie

  16/08/2014

  Prachtige look! Wat heb je toch talent he, ik blijf het maar zeggen hihi :-) En je highlighting is ook echt prachtig!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  16/08/2014

  Oh grappig, ik zag net de Katy Perry Part of Me documentaire :-) Ik zie de Katy Perry vibe zeker terug in je look, heel leuk!

  Reply
 • Rachel Kromdijk

  16/08/2014

  gaaf gedaan meid prachtige look en die lipstick wauw! liefs x

  Reply
 • Irma

  16/08/2014

  Prettah!
  Die dubbele liner is perfect!

  Reply
 • Angelique

  24/08/2014

  Wow i love it! vooral die lipkleur <3

  Reply

Geef een reactie