VLOG: Op naar de IKEA met Naab!

Geloof het of niet, maar ik was nog nooit in de IKEA geweest. Deze vakantie kwam daar verandering in, omdat de Naabster binnen enkele weken het huis van de familie Koning gaat verlaten. Hoog in de lucht met een mooi uitzicht in hartje centrum. Een inrichting? De ideeën zijn er wel, maar hey, om meer inspiratie om te doen gingen wij naar de grootste Zweede woonwinkel. Natuurlijk nam ik jullie mee!

Schermafbeelding 2014-07-19 om 16.43.43

Klik hier als je de vlog niet kunt bekijken.

Oké, ik geef het toe, ik kan niet zo goed vloggen. Ik verveel mij soms zo erg in winkels dat ik de raarste gingen ga uithalen. Mensen stiekem inhalen via zijweggetjes, wachten tot Naab de hoek omkomt, zodat ik haar gek kan aankijken. Net doen alsof ik uit de kast kom, naar de toilet gaan die vol zijn gegoten met cement. Oh, grapjes maken over de vreemdste voorwerpen die je daar zit. Misschien ben ik niet zo geschikt op het witte doek, maar hey, ik heb mij vermaakt + Naab heeft aardig wat items gevonden voor in haar nieuwe crib!

Heb jij weleens de IKEA bezocht? En wat zijn de musthaves van de winkels, op de carpaccio na?

 

 

 

 

De knapin gaat binnen enkele weken het huis van de familie Koning verlaten, da


6 Comments

 • femketje

  17/08/2014

  haha geweldig leuke vlog :’) ik word ook altijd vervelend als het allemaal veel te lang duurt in winkels XD

  Reply
 • Melissa

  17/08/2014

  Haha, lekker gek ben je ook, heerlijk om te zien ;)

  Reply
 • Marloes/GLAMOURMOES

  17/08/2014

  Hahahahahah faaaaab! Heerlijke vlog!

  Reply
 • Birte

  17/08/2014

  Tot de volgende keer, ik vond het héél leuk ;-) *knipoog terug*

  Reply
 • Leonie

  17/08/2014

  Hele leuk vlog Cynth! Ik hou echt van Ikea, die winkel is zooo leuk! <3

  Reply
 • Angelique

  24/08/2014

  Heb hardop moeten lachen dat mijn vriend mij aan keek of ik wel goed bij mijn bovenkamer was :P

  Reply

Geef een reactie