Mijn holygrail, de Kardashian Beauty En-joystick Lipstick Pen Shocking Pink!

De Kardashians zijn wereldberoemd, niet alleen vanwege hun kledinglijn, maar ook de nieuwste make-up collectie die sinds een korte tijd verkrijgbaar is in Nederland. De drie dames zien er altijd fantastisch uit, maar sinds kort kunnen wij dezelfde highlighter dragen die hun jukbeenderen siert. De Kardashian Beauty En-Joystick Lipstick Pen is daar één van, want niet alleen Khloe en Kim draagt hem, maar ook CK!

4

IMG_2791

Al eerder mocht ik kennis maken met het merk, helemaal verkocht aan de oogschaduwpalette van Kim Kardashian waarin zich de gorgeous champagnekleurige highlighter in zit. Natuurlijk ook de zachte matte taupe kleur en de donkerbruin + de crème variant. Ja, de dames weten hoe zij een make-up collectie in elkaar moeten zetten!

IMG_2792

Het heeft een chique uitstraling, ondanks dat het een eenvoudig product is. Een plastic huls met gouden sierlijke letters en op het uiteinde van de lipstick pen zit een roze onderkant. Hiermee kan je gemakkelijk de kleur herkennen als je er meerdere in je stash hebt liggen!

IMG_2790

IMG_2795

Een makkelijk schroefsysteem waarmee de lipstick omhoog komt en in een handige punt is geslepen. Zelf maak ik gebruik van een lippenseel als ik mijn lipstick aanbreng, maar de punt zelf werkt ook plezant!

IMG_2797

IMG_3295

Het is roze, heel roze. De kleur doet zijn naam een eer aan, want Shocking Pink is recht voor zijn raap en ook recht in het gezicht. Een kleur die je nauwelijks kunt missen, maar wel de opfrisser van de dag is! Niet alleen is het rozer dan ooit, maar bevat de lipstick pen een blauwe ondertoon. Hallo witte glimlach

IMG_3290

Mijn verwachtingen? Totaal anders dan de bovenstaande foto. In mijn gedachte zou het om een jelly finish gaan, aangezien de structuur van de pen er romiger uitziet dan het product werkelijk is. GOD. Mindblowing pigmentatie, mindblowing dekking en een blown away longlasting effect! Makkelijk op te bouwen, staint als een gek en overleeft met gemak een maaltijd, alhoewel je daarna moet bijstiften. Warm weer? Geen probleem! Avondje uit? Met gemak!

IMG_3283

Zodra het product in contact komt met mijn lippen glijdt het als het ware over de huid. Het is romig van structuur, maar de finish is semi-mat. Mijn voorkeur! Ik ben verliefd en wil er meer. Tientallen. Back-ups en nog veel meer! Wordt het product op dieren getest? Dat kon ik helaas niet achterhalen. Bij anderen staan ze op de grijze lijst waar het merk of net van de lijst dat op dieren test is afgehaald, omdat ze zijn overgestapt maar nog niet voor lang – lees de info hier – of omdat zij niet reageren. Vele andere websites komen met informatie dat het waarschijnlijk niet zo is, of weer wel. Confusing!

De Kardashian Beauty En-joystick Lipstick Pen in Shocking Pink is verkrijgbaar bij TheMakeUpSpot voor €13,95. De lipstick pen is er ook in 7 andere tinten o.a. rood, zachtroze, maar ook nude versies.

Heb jij een product van de Kardashians?


15 Comments

 • Mariska

  18/08/2014

  Oh die is mooi zeg! nee heb ik niet, maar wil ik wel eens iets van gaan proberen :)

  Reply
 • Priscilla

  18/08/2014

  Suuuuuper mooi! Ik ga ook altijd voor dit soort kleuren, love it!

  Reply
 • femketje

  18/08/2014

  oeh lekker fel :D

  Reply
 • Kiss & Make-up

  18/08/2014

  Waauw, wat een knalkleur! Echt perfect voor jou :-)

  Reply
 • Lotje

  18/08/2014

  Ik heb deze in een andere kleur, love it! XOXO

  Reply
 • Anne Solveig

  18/08/2014

  Leuke kleur!!

  Reply
 • Xan

  18/08/2014

  Pretty. Ik heb nog nieta van Kardashian Beauty. Dit ziet er wel prachtig uit.
  Love,

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  18/08/2014

  Erg mooie kleur ! Ik heb al veel over hun producten gelezen maar heb ze zelf nog altijd niet geprobeerd.

  Reply
 • Leonie

  18/08/2014

  Oeh, deze is mooi!

  Reply
 • Denise

  18/08/2014

  Wauw, wat een knaller! Staat je fantastisch <3

  Reply
 • Birte

  18/08/2014

  Oooooh, die kleur! Nee, ik heb nog niks van de Kardashians, maar ik heb er al wel veel goeds over gehoord en gelezen. Leuke review!

  Reply
 • Kaylani

  19/08/2014

  Wauw, prachtige kleur!

  Reply
 • petra

  19/08/2014

  Wow, superfel maar hij staat je gewéldig!!

  Reply
 • Sherr

  20/08/2014

  Oh wauw deze is mooi!

  Reply
 • Angelique

  24/08/2014

  remember mij meteen dat ik hem ook heb zo een geweldige kleur don`t ask waarom ik hem niet zo veel gebruik dan.. zonde!

  Reply

Geef een reactie