NEW LE Catrice: Check & Tweed!

Een perfecte mix van ingetogenheid, vrouwelijke charme en een vleugje rebelsheid. En nee, dit is geen omschrijving van mij, maar de nieuwste limited edition Check & Tweed van Catrice! De herfstcollectie met een Brits ondertoontje heeft een edgy rand, onder meer geïnspireerd door een grutte trenchcoat, klassieke kokerrok en tunieken met krachtige silhouetten van het beste materiaal.

Nagellak

De regeldruppels komen naar beneden alsof de mintemperaturen om de hoek staan te wachten. Geloof het of niet, maar enkele dagen terug droeg ik mijn dikke winterse groene kerstbomentrui. Nooit verwacht, totdat de herfstachtige LE in de brievenbus viel. Catrice pakt het flink aan, donkere kleuren, maar ik spot hier en daar een pasteltintje? De nagellakken bestaan uit maar liefst vijf nieuwe kleuren!

Style check! Deze kleuren zijn ideaal voor het herfstseizoen, zelfs men die niet van de donkere tinten op de nagels is kan tevreden worden gesteld met een lieflijk kleurtje. Modern jachtgroen, grijsblauw, klassieke roestrood, camel en een zachtroze pasteltint. Het extra brede kwastje absorbeert precies de juiste hoeveelheid die de nagellak nodig heeft voor één nagel. Het biedt een prefect resultaat zonder strepen! Verkrijgbaar in de kleuren C01 London Calling, C02 Engeland’s Rose, C03 Mind The Red!, C04 Brit Chick en C05 Hyde In The Park voor zo’n €2,99.

Oogschaduw

Een licht parelmoereffect is er in twee kleurvarianten, zowel jachtgroen, zachtroze met gebroken wit en goud-camel of de vanille, abrikoos, blauw en de bruine palette zorgen voor een Britse look. Nu in een trendy matzwarte verpakking met een glanzend ruitpatroon. Denk aan de trenchcoats! Zowel droog als vochtig te gebruiken. Verkrijgbaar in C01 London’s Eye en C02 Town of Crown voor zo’n €4,59!

Check & Tweed Eye Brow Fixing Gel C01

Je moet fietsen door wind en weer als je bij je werk of school wilt aankomen, vandaar de wenkbrauwgel! Elegantie in een oogwenk. Goed verzorgende, mooi gevormde wenkbrauwen zijn het kader voor de mooiste looks voor je ogen. De natuurlijk getinte gel met een lichte, bijna doorzichtige kleur modelleert en definieert je wenkbrauwen. Verkrijgbaar in één kleur, namelijk C01 Neutrally Brown voor €3,39.

Check & Tweed Velvet Lip Colour C02

Check & Tweed Velvet Lip Colour C01

Check & Tweed Velvet Lip Colour C03

Catrice slaat de spijker op zijn kop bij de lipsticks, met de Velvet Lip Colours zijn er in roodbruim, oranjerood en een donkere bordeaux. Ze hebben een aangename textuur en elegante semimatte finish. Een compliment van de vrouwelijkheid! Verkrijgbaar in drie kleuren, C01 Queen’s BEAUTea Time, C02 Mind The Red! en C03 Brit Chick voor €3,99!

Check & Tweed Highlighting Powder C01

London highlights! De zijdezachte poeder met lichtreflecterende pigmenten creëert prachtige highlights op het gezicht en de hals. Een tweekleurige inhoud met een lichte poeder en donkerdere glanspigmenten. Verkrijgbaar in één kleur, namelijk C01 Flagg The Union Jack voor €4,49

Mijn voorkeur gaat meteen naar de Velvet Lip Colours, omdat mijn hart op dit moment bij de Be Natural uit de normale collectie ligt. Mooi nude, blijft redelijk goed zitten + de textuur van de lipsticks van Catrice zijn fenomenaal. De collectie ligt in de Nederlandse schappen vanaf half september 2014 tot en met eind oktober 2014!

Ga jij wat uit de collectie proberen te veroveren?


14 Comments

 • Maaike

  19/08/2014

  Het ziet er uit als een geslaagde limited edition, helemaal herfst! Ik vind vooral de palettes er geweldig uitzien die ga ik dus zeker bemachtigen! :D

  Reply
 • Birte

  19/08/2014

  Ik vind de nagellakkleuren super en ben erg benieuwd naar de velvet lip colors!

  Reply
 • Mariska

  19/08/2014

  Ik vind het er echt leuk uit zien, beetje luxe zelfs!

  Reply
 • Angela

  19/08/2014

  Mooie kleurtjes, vooral voor de herfst straks :)

  Reply
 • beautyforgirls

  19/08/2014

  Ik ben benieuwd naar de oogschaduw palette’s.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Priscilla

  19/08/2014

  Super mooie collectie zo op het eerste gezicht! De lipsticks lijken me erg mooi (die donkere!!) en de highlighter ook.

  Reply
 • Jasmine

  19/08/2014

  Het donker bordeaux aub, de rest lijkt me wel leuk maar die springt er toch echt uit! Wel vreemd dat twee van de lakken er identiek hetzelfde uitzien en er eentje Mind The Red! heet.

  Reply
 • Ineke

  19/08/2014

  Oooh wauw, het oogschaduwpalet met de groen tinten :o..

  Reply
 • Leonie

  19/08/2014

  Deze LE vind ik zo mooi, de higliter en de oogschaduwpalletjes ga ik zeker kopen denk ik!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  19/08/2014

  Ik ben vooral benieuwd naar de lipsticks !

  Reply
 • femketje

  19/08/2014

  ben echt benieuwd naar de paletjes :D

  Reply
 • Lisa

  19/08/2014

  Die palettes zien er chique uit!

  Reply
 • Merel

  19/08/2014

  Een leuke LE van Catrice. Ben erg benieuwd naar de oogschaduwpalletten en naar de lip colours!

  Reply
 • Angelique

  24/08/2014

  ben vooral benieuwd naar de pigmentatie en aan de hand daarvan besluit ik of ik iets wil kopen van deze LE

  Reply

Geef een reactie