Oriflame The One Illuskin Foundation!

Oriflame bracht in de zomer een nieuwe lijn uit, namelijk The One met drie series die zo’n 30 producten bevatten, waaronder de Illuskin Foundation. De series bestaan uit een langhoudende variant, opvallend, maar de Illuskin Foundation komt uit de dagelijkse schoonheid! Iedereen droomt ervan om er piekfijn uit te zien tijdens alledaagse situaties. Is de Illuskin Foundation dé foundation to be?

1

IMG_1339

Een likseltje foundation is vaak al voldoende om mee buiten de deur te treden. Het camoufleert aardig wat oneffenheden en ook de wallen kan je onder een laag bedekken. Een tijdje terug kon je al een review lezen over de concealer van het merk en vandaag is de foundation aan de beurt!

IMG_1326

Het heeft een chic uiterlijk, sowieso glazen flacons met daarop een sierlijk opdruk. Een paarse flacon, waar wij van houden. Pompflacons doseren nou eenmaal de juiste dosis + je kunt niet veel verspillen. Een plastic dopje om het af te maken, maar je kunt ook de flacon dichtdraaien!

IMG_1336

IMG_1338

De foundation is verkrijgbaar in zes kleuren, Porcelain, Fair Nude, Nude Pink, Light Ivory, Natural Beige en Olive Beige . Voor elke ondertoon wat, zelf is Fair Nude dé kleur voor mij. De gele ondertoon is uitstekend en past daardoor perfect bij mijn huid. De geur van de foundation doet mij denken aan frisse bloemen, ruikt heel schoon en hygiënisch, maar is niet overdreven aanwezig. Plus, SPF 20!

IMG_1345

IMG_1348

Bij foundations is de structuur belangrijk en ook bij The One foundations is de textuur uitstekend. Het is vrij stevig, niet waterig, maar makkelijk met je vingers, spons of een kwast uit te werken op het gezicht. Een volle foundation met een luchtige satijnen textuur.

IMG_1344

Het product warm ik graag op, omdat het beter samensmelt met mijn huid. Ik breng een aantal pompjes achter op de rug van mijn hand, smeer met mijn vinger het product heen en weer, verdeel het wat en dan stippel ik het op mijn gezicht en klop het in. Het product verdeelt zich perfect, dekt als een tierelier, helemaal in combinatie met de poeder en blokt het vele oneffenheden uit.

11

6

Het resultaat is geweldige geëgaliseerde en stralende huid die gecreëerd is door de gezonde finish. Een natuurlijke look, maar wel alle onplezierige activiteiten die op de achtergrond zijn gemoffeld. De foundation gebruik ik nu al een flinke tijd en het is zuinig in gebruik!

5

Oriflame schijnt nog op dieren te testen, maar op het internet staan meerdere verhalen dat zij dit niet doen. Het staat ook op hun website vermeld, maar helaas staat de datum daar niet bij vermeld. Bij Naoki, de lijst die up-to-date is, staan ze in de lijst waar zij wel op dieren testen. Jammer, misschien komen ze op de grijze lijst. Laten we het hopen!

De producten van The One collectie zijn gewoon verkrijgbaar in de webshop van Oriflame, net zoals de Illuskin Foundations van 30 ML voor €17,00. Op dit moment is de foundation in de aanbieding voor €9,99!

Wat is jouw favoriete foundation at the moment?


11 Comments

 • Sophie

  22/08/2014

  Ik heb ze ook, ik vind het resultaat ook erg mooi :-) En bij jou is het resultaat uiteraard verbluffend 8) Ik baal er inderdaad wel van dat ze op dieren testen. Hopelijk komt daar gauw verandering in!

  Reply
 • Sylvana

  22/08/2014

  Wauw, wat een prachtig resultaat! Fijn dat ze nu in de aanbieding zijn, 10 euro voor een foundation vind ik niet duur.

  Reply
 • Gatton

  22/08/2014

  Welke 2 kleuren heb je daar? Ik zie het niet staan, alleen dat Fair Nude goed bij je past, maar welke van de 2 is dat? :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   22/08/2014

   De bovenstaande kleuren zijn Fair Nude en Nude Beige. Fair Nude is de lichte kleur. Op de tweede foto is dat de foundation aan de rechterkant! :)

   Reply
 • Simone

  22/08/2014

  Ik had laatst een party van oriflame, en ze testen NIET op dieren ;)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  22/08/2014

  Oh yes, inderdaad een mooie gele ondertoon! Ziet er prima uit.

  Reply
 • Marloes/GLAMOURMOES

  22/08/2014

  Mooie foundation. Heb er al meer goede verhalen over gelezen.

  Reply
 • Mieke

  22/08/2014

  Die zien er goed uit! En wat is jouw make-up toch altijd to the point!! <3

  Reply
 • Ceetje

  22/08/2014

  Ik heb nog niets van deze serie geprobeerd, maar deze ziet er (net als de concealer) goed uit :)

  Reply
 • Angelique

  24/08/2014

  goed dat ik deze review lees pas 1 gekocht maar moet even echt snel kijken of t mijn kleur is anders even ruilen voor een andere!

  Reply
 • Sophie

  25/08/2014

  Op de website van Oriflame staat dat ze tegen dierproeven zijn, maar dat ze wel testen wanneer “de wet dit verplicht” ;) De tekst is onduidelijk geschreven, maar ze geven het wel toe. Het gaat vooral om China, waar ze al hun producten verkopen: http://corporate.oriflame.com/standalone/FAQs/Products/What-is-the-Oriflame-policy-on-animal-testing/

  Dus helaas blijven ze op de ‘slechte’ lijst staan voor nu…

  Reply

Geef een reactie