Veronica Mars Meets Cynthia.

De jonge privé-detective stond voor het huis van een stoere bink die een plastische ingreep was ondergaan. Blond en dom deed Veronica zich voor, maar niet iedereen tuinde daarin. Op onderzoek uit naar het incident wat zich had voorgedaan. Mijn oog voor detail spotte de unieke kleurencombinatie op haar oogleden en ik ging even met haar zitten. Veronica Mars Meets Cynthia!

1

Veronica Mars is van een tijdje terug, maar zij kwamen dit jaar met een film! De mysterieuze en dramatische serie begon namelijk met afleveringen op de televisie in het jaar 2004, eindige helaas in 2007, maar 2014 kreeg een nieuwe film erbij! Haar make-up is vaak rustig, niet uitdagend, maar classy en uniek. Aubergine met een shimmertje!

IMG_3666

Fame en Mocha zijn mijn oogschaduws hier! Maar eerst beginnen we met de primers, zowel de Too Faced Shadow Insurance als het NYX Jumbo Pencil in de witte kleur Milk. Deppend op de oogleden, Fame van MUS op het middelste gedeelte van mijn ooglid en in de binnenste hoeken. Mocha van NYX aan de buitenkanten en in de arcadeboog + onder het oog.

IMG_3663

IMG_0284

Blendtruc + highlighter uit de Kim Kardazzle’s palette van Kardashian Beauty, zodat je de oogschaduws smooth in elkaar kon laten overvloeien. BE Creative Makeup in Aubergine over Mocha heen, iets intenser maken en met een grijs potlood van de Etos schetste ik een lichte eyeliner, puur om wat meer definitie aan de wimpers te geven. Even de boel vervalsen!

IMG_3667

Ik krulde mijn wimpers, bracht een huidkleurig potlood van Essence aan, All I Want. Als eerst begon ik met de La RochePosay mascara, vervolgens de Miss Sporty Studio Lash Incrediball Mascara en last but not least de paarse tube van Bourjois, namelijk Fantastic Volume! Nog een glanzende highlighter van Wet N Wild op het wenkbrauwbot, Sugar!

4

3

Nude lips, maar met een perzikgloed. Komt voor de bakker, helemaal met de Be Natural lipstick van Catrice en de Yves Rocher lipgloss + een restje oranje van Revlon. Dit was puur om de kleur wat naar boven te brengen.

4

De Blushby3 Lace van Sleek op de appels van mijn wangen, natuurlijk in het oranje. Het komt vrij neutraal over op de foto’s, terwijl in real life was de kleur net zo intens als een sinaasappel. Wat Satin van BE Creative Makeup op de jukbeenderen en mijn favoriete bronzer, de NYX Blush Taupe als contouring.

2

Geen eyeliner, wat wennen is na mijn dubbele dosis! Sowieso ben ik een enorme fan van Mocha gecombineerd met Fame. Zalm met een aparte taupetint die elkaar alleen maar versterken, helemaal met een roze lip erbij, schitterend! En Veronica Mars, mijn ding gurl!

Wat is jouw favoriete serie op dit moment?


4 Comments

 • Ceetje

  23/08/2014

  Voor jou doende een hele rustige look. Wel een plaatje hoor :) Ik kijk op het moment Jericho. Best okayje serie.

  Reply
 • Denise

  23/08/2014

  Wat een prachtige ooglook, wauw!

  Reply
 • Jasmine

  23/08/2014

  Het staat jou echt nog beter dan Veronica! Het blenden lijkt gewoon perfect. Momenteel helemaal The Mindy Project gek.

  Reply
 • Silke

  23/08/2014

  Prachtig weer! Heel anders dan normaal, maar dit kan je ook zo goed hebben!

  Reply

Geef een reactie