Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette!

Je wilde haren verliezen, dat doe je in je tienerperiode. Sommige nemen dit mee naar de jaren dertig of ouder. Of je bent net zoals mij en covert de boel op met neutrale kleurtjes uit de nieuwe Absolute Nude Eyeshadow Palette van Catrice!

IMG_2237

IMG_2235

Het was voor mij een onverwachtse aankoop, heel implusief en nog steeds ben ik daar oprecht blij mee. Mijn impulsiviteit brengt ook veel dingen, naast vervelende hoge rekeningen.. Ha, ja.. De palette van het budgetmerk wat bij de Kruidvat wordt verkocht komt in een luxe verpakking voor Catrice zijn doen!

IMG_2241

Sinds een tijd zijn de verpakkingen van het merk aardig gepimpt en straalt de oogschaduw palette klasse uit. Zwarte onderkant, transparante bovenkant, zodat we kunnen zien welke kleuren erin zitten met witte letters, waarop wordt geshowd dat het om de Absolute Nude gaat!

IMG_2240

IMG_2245

IMG_2246

Zes aantrekkelijke kleuren voor dagelijks gebruik, van licht naar donker. Oogschaduws met een glitter, maar ook semi-mat. Een lichte champagnekleur, een taupekleur met een roze ondertoon en nummer drie is lichtbruin. Legerbruin volgt, net zoals donkerbruin en boomstambruin. Verder bevat het palletje ook nog een sponsapplicator met een schuin afgesneden kwast aan de andere kant.

IMG_2250

IMG_2251

De oogschaduws zijn iets poederig in de palette, maar eenmaal op het oog hechten ze prima. Ook de swatches zijn weer lovend. De pigmentatie is mind-blowing met de juiste dekking. Ze verschillen ook qua kleur en het is niet één geheel. Vooral nummer drie is mijn to go color in de crease.

1

3

Absolute Nude ligt in mijn everyday bakje, gebruik hem ook regelmatig in mijn make-uplooks, omdat de zachte romige oogschaduws mooi bij de felste kleuren passen op de lippen. Rood, roze of oranje, paars en blauw, ik rock ze allemaal! Jij kan dat namelijk ook, want de palette wordt nog steeds verkocht bij de Kruidvat voor zo’n €5!

Heb jij de palette in bezit? Of de andere variant?


19 Comments

 • bertine

  27/08/2014

  Het palette heeft echt prachtige kleuren! Een mooie look heb je ermee gemaakt, dat krijg ik nooit voor elkaar!

  Reply
 • Mariska

  27/08/2014

  Heel erg mooi palette :) mooie look ook!

  Reply
 • Frences

  27/08/2014

  Mooi is deze he, ik heb hem al een tijdje en drie kleuren zijn gewoon helemaal op. Volgende week even achter een nieuwe aan. Mooie look!

  Reply
 • Jasmine

  27/08/2014

  Pretty en algemeen handig! Wist niet dat ze hem hadden heruitgebracht.

  Reply
 • Denise

  27/08/2014

  Ik heb ‘m ook maar nu ik deze review zie heb ik spijt dat ik hem nog nooit gebruikt heb. Wat een prachtige look! <3

  Reply
 • beautyforgirls

  27/08/2014

  Het is een hele mooie palette.
  Liefs, xx

  Reply
 • Cutecle

  27/08/2014

  Ik kocht dit palette toen het net uit was en ben er ook erg blij mee. Het enige dat ik erop aan te merken heb is dat er geen matte kleuren in zitten (ik vind persoonlijk mat in de crease het mooiste), maar dat is makkelijk op te lossen met één of twee losse oogschaduws ernaast. Ik ben er ook zeer zeker blij mee, helemaal eens met je review!

  Reply
 • Manon

  27/08/2014

  Mooie palette en prachtige look heb je ermee gemaakt

  Reply
 • Marloes

  27/08/2014

  Dit is inderdaad een erg fijn palette. Prachtige kleurtjes ook!

  Reply
 • femketje

  27/08/2014

  mooie look!

  Reply
 • Nathalie

  27/08/2014

  mmm, ik heb het palet ook al een hele tijd. Ik vind de kleuren er mooi uitzien, maar als ik ze aanbreng, vind ik het algauw toch één kleur worden. Vooral toch wat betreft de donkere pigmenten. Iedereen is er precies zo enthousiast erover, ik voel me nu zo’n beetje een vreemde eend in de bijt, haha.

  Reply
 • Wat heb je hier een prachtige look mee gemaakt! Ik heb dit palette ook al een tijdje en ben zo blij met de fijne basic kleuren. Het past overal bij :)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  28/08/2014

  Catrice heeft echt hele fijne budgetproducten. Ik ben fan van de wenkbrauwpotloden !

  Reply
 • Ik ben ook nog steeds erg blij met dit palette!

  Reply
 • Leonie

  29/08/2014

  Dit pallete is zo mooi! Ik heb hem nog steeds niet gekocht, want iedere keer twijfel ik. Misschien toch maar eens gaan doen (:

  Reply
 • petra

  29/08/2014

  Ik heb het hier ook ergens liggen, maar gebruik het niet echt meer, al zou ik dat beter wel doen, ziet er goed uit!!

  Reply
 • Irma

  31/08/2014

  Pretty! Met die donkere lippen is de look heel vampy. I like it!

  Reply
 • Lieke van Veen

  31/08/2014

  Ik heb ‘m ook maar ik vind ‘m echt heel fijn!
  Zou je misschien filmpjes willen maken van een paar ooglooks met deze palette?

  Reply
 • Angelique

  03/09/2014

  prachtige look heb je ermee gemaakt lady

  Reply

Geef een reactie