Kylie Jenner Meets Cynthia!

De drie zusters werden bekend, dankzij Kim Kardashian. Toen eenmaal Kim met haar beroemde video op het internet verscheen, aan de arm van Paris Hilton en vervolgens haar eigen kledinglijn met haar zussen starten waren de drie dames binnen. Een realitysoap verder en haar twee jongere halfzusjes groeide op. Net zoals hun zussen zien zij er ook fantastisch uit! Kylie Jenner Meets Cynthia!

1

kylie-jenner-story

Kyle verschijnt steeds met nieuwe haarlooks op Instagram, van groene punten tot aan een blauwe dip dye. Het ombre effect blendt mooi in het zwarte donkere haar wat zij sinds kort heeft geknipt! Een korte bob met een vrij neutrale look, maar wel kleur op de ogen, appels van haar wangen en natuurlijk those big gorgeous lips!

33

Rommelen in mijn make-up collectie om de nepwimpers te voorschijn te toveren, ook de DUO WImperlijm, zodat de boel blijft zitten en de lipsticks die ik nodig had. But first, prime those eyelids! De Too Faced Shadow Insurance verdeelde ik op de oogleden, maar ook ging ik door de haren van mijn wenkbrauwen.

111

2

Natuurlijk in style met de Kardashian Beauty Kim’s Kardazzle palette ging ik aan de slag. Ik tekende mijn wenkbrauwen in met de donkerbruin en de zandkleur daarnaast. Op het wenkbrauwbot ging de crèmekleur die ik ook in het binnenste hoekje van mijn ogen aanbracht. De zandkleur smooth blenden op het ooglid en ietsjes de arcadeboog in. De donkerbruin plaatste ik alleen in de outer v, maar deze ging weer onder het oog!

3

Een flinterdunne winged eyeliner, niet too much, want het ging meer om de nepwimpers te ondersteunen. Kylie draagt namelijk ook een bescheiden liner. Zelf koos ik voor de gelliner black van Maybelline, krulde mijn wimpers, bracht een laagje Clump Defy van Max Factor aan en toen pas de nepwimpers en vervolgens de Golden Rose City Style Mascara. Anastasia highlighting pen I Camille op de waterlijn en zwoel kijken voor de finishing touch!

5

4

Foundation van Oriflame, net zoals de concealer onder de ogen, op mijn neusbrug en op mijn cupidoboog en mijn mondhoeken en daaroverheen de poeder van hetzelfde merk. Shapen met de NYX Blush Taupe en opnieuw gebruikte ik Kim’s Kardazzle Palette, maar nu voor de twee blushes die erin zitten + de highlighter voor op mijn neusbrug en op de jukbeenderen!

8

Mijn bovenkamer ging tekeer, want de radartjes maakte overuren, want welke lipstick moest ik hiervoor gaan gebruiken? Lippotloden? Mengen? Glosses? Het was niet zo moeilijk, want met één blik in mijn stash zag ik de FAB. kleur van Wet N Wild, namelijk In the Flesh! Royaal aangebracht en een keer afgehapt.

De nepwimpers zitten erop alsof het mijn eigen wimpers zijn, terwijl de lashes in close-up er wat fake uit zien. Ik heb een nieuwe techniek hiervoor, zal deze nog een maar keer toepassen, om te kijken of dit inderdaad de key is voor het plakken van wimpers! Je hoort nog van mij. O, en In The Flesh is goooorgeous!

Wie is jouw favoriet van de zusjes? Kylie? Of Kendall?

17 thoughts on “Kylie Jenner Meets Cynthia!

  1. wauw dat palette is echt super! heel gaaf mooie look heb je ervan gemaakt meid! ik vind haar style ook heel erg gaaf, en dat blauwe haar zo gaaf.. liefs

  2. Je ziet er super mooi uit.. je lippen.. die kleur wauw.. maar ik ben even in shock van die foto van Kylie Jenner. Ze lijkt totaal niet op haarzelf.. of wat ik gewend ben van de serie? Ik loop vast achter, want zij heeft haar lippen gedaan :O what the heck :O

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *