FOTD: PIN UP, UP, UPPPPP.

Het blijft één van mijn favorieten looks, omdat het simpel oogt, klassiek eruit ziet, maar ook vanwege de frisse uitstraling. Met andere kleuren vernieuw je de look in een handomdraai, met highlighters of een andere kleur lipstick. Maar vandaag niet, ditmaal de enige echte pin up look met kersverse rode matte lippen!

IMG_3777

In de ochtend wil je langer bijven liggen, omdat je natuurlijk weer laat ging slapen, maar eigenlijk wil je er ook fresh uitzien.. FIRSTWORLDPROBLEMS! Daarvoor is de pin up look ontworpen. Het is in tien minuten te doen, maar mij kennende, ik trek er enkele minuten langer voor uit! Maar dan zal de boel wel gaan creasen, want dan vergeet ik producten, zoals mijn favo primer!

IMG_3764

Primen is belangrijk, vooral op de warme dagen van afgelopen week, waar komen die vandaan?! Gelukkig hebben we daarvoor de Too Faced Shadow Insurance. Ik houd van het product, maar het is bijna op! HUILEN. Milk op het ooglid, wat in de binnenste ooghoeken. Je weet, dat magische Jumbo Pencil van NYX.

IMG_3779

De pigments van ELF zijn waanzinnig, vooral Innocent! Deze matchen bij mijn huidkleur, zijn wat lichter, waardoor het meer straalt. Verfrissend effect! Met Kim’s Kardazzle van Kardashian Beauty ging ik voor de zandkleur in de volledige arcadeboog en alleen de donkerbruin in de outer V en onder het oog om de wimpers wat meer aan te zetten en voller te maken.

IMG_3770

Een dunne winged eyeliner met de gelliner van Maybelline en tightlinen met een zwart potlood van Max Factor om vervolgens de wimpers te krullen en deze te voorzien van Clump Defy van hetzelfde merk. Duo Wimperlijm op de nepwimpers van de Action die ik heb bijgeknipt, afdeppen op de rug van mijn hand en erop plakken. Aandrukken en opnieuw een laagje mascara van Golden Rose City Style & Length Mascara. Dit was nog niet voldoende en depte ik de INGLOT champagnekleur in de ooghoeken.

IMG_3784

IMG_3767

Zelf vind ik een huid zonder oneffenheden hier perfect bij passen, omdat het anders juist de aandacht trekt. Een mooie schone ooglook, daarbij hoort ook foundation + concealer en een dekkende poeder van Oriflame. Shapen met de NYX blush Taupe, lichtjes, maar wel voldoende, zodat de Mineral Blush van Bellàpierre in Desert Rose op de appels van mijn wangen konden. De gele highlighter uit de Kardashian palette op mijn neusbrug en de jukbeenderen.. LOVING IT!

IMG_3780

De Hema bracht laatst de Longer Lasting Lipstick uit in verschillende kleuren en voor mijn diplomering mocht ik een kleur aanschaffen. Het rode kleurtje veroverde mijn hart en 05 bracht ik met een lippenseel aan op mijn lippen. IT’S SO FAB!

IMG_3775

Ik houd ervan, iedereen houdt van de pin up look! Het is zo luchtig, zo natuurlijk, maar ondanks dat draag je de fullface make-up, wat men niet weet. Misschien heeft het daarom ook wel wat! Het is verfrissend, perfect voor sollicitatie, een date night, avondje uit, maar ook voor overdag. Oké, elke gelegenheid!

Draag jij de pin up look weleens?


12 Comments

 • Laura

  04/09/2014

  Wauw, super mooi! Zeker de rode lippen! Die nepwimpers van de action wil ik ook eens gaan kopen voor looks. ;)

  Reply
 • Angela

  04/09/2014

  Erg mooi!

  Reply
 • Mariska

  04/09/2014

  Ik hou er ook van, van zo’n soort look! mooi! ♥

  Reply
 • debby

  04/09/2014

  Prachtig zoals altijd. Ik hou van de pinup look

  Reply
 • Sheling

  04/09/2014

  Wauw wat zie je er weer prachtig uit!! De Pin Up look vind ik altijd zo mooi :D Ik moet ook echt eens kijken voor dat jumbo pencil van NYX, lijkt me super fijn en ik ben gewoon zo benieuwd daarnaar hihi
  Mooi gedaan! :D

  Reply
 • Marloes

  04/09/2014

  Wat een prachtige look heb je gemaakt. Staat je awesome <3

  Reply
 • Demi

  04/09/2014

  De ooglook is echt heel erg mooi! Die rode lippenstift staat je ook super. xx

  Reply
 • femketje

  04/09/2014

  girl, you rock red lips :D

  Reply
 • Irma

  04/09/2014

  Prettyyyy!
  Ik zie bijna nooit foto’s van je met een staart in! Staat je echt goed, zeker met die dip-dye!

  Reply
 • Stephanie

  04/09/2014

  Heel erg mooi, gaaf!

  Reply
 • Mayara Esther

  05/09/2014

  Waauw, super mooie look en is die lipstick echt van de Hema? Ik MOET hem wel hebben, prachtige kleur.

  Reply
 • Leonie

  06/09/2014

  Guuurl, je haar komt zooo mooi uit in deze look! Love it!

  Reply

Geef een reactie