Het is vandaag “Te laat komen op een plek-dag!”

Het klokje tikt maar door, want gezelligheid kent geen tijd! Dagen vliegen voorbij, voordat je het weet is het weekend voorbij, ben je de maandag gepasseerd en stond zaagmans afgelopen woensdag voor de deur. De vrijdag is aangebroken en het is vandaag de dag dat je te laat komen mag!

Kerst overzicht 2017

Een nationale dag in het kikkerlandje, een dag genoemd ‚Te laat komen op een plek-dag.’ Meestal gebeurt het bij de Koning dat als ik eenmaal mijzelf heb verslapen, ik de hele dag overal te laat kom. Helaas niet op één spot, maar bijna bij alle activiteiten. Verslaap ik mij in het begin van de week? Reken er dan maar op dat ik de rest van de week ook AFK ben.

Waar het precies vandaan komt is onbekend, maar het bevond zich in de lijst met de grappigste feestdagen die je op het internet kan vinden. Zelf vind ik het wel wat hebben, want nu heb je tenminste een excuus om te vermelden, waarom je weer te laat bent! Doe daarom gezellig mee aan de hilarische ‚te laat komen op een plek-dag!’

Ben jij vandaag te laat gekomen? En heb jij de smoes gebruikt?


6 Comments

 • Ellis

  05/09/2014

  Zo maken ze overal een dag van, haha, jeeetje!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  05/09/2014

  So this is a thing now? LOL :-) Ik ben zelf altijd heel stipt en punctueel. Ik ben zo iemand die altijd irritant veel op tijd is ;-)

  Reply
 • Mariska

  05/09/2014

  Haha, ik was gewoon op tijd op mijn werk! :p

  Reply
 • Manon

  05/09/2014

  Whahaha ik was vandaag gewoon op tijd

  Reply
 • Mirne

  05/09/2014

  Haha, zouden ze dit een geldige reden vinden?

  Reply
 • Irma

  08/09/2014

  Hahaha, toevallig was ik vrijdag iets te laat op mijn werk!

  Reply

Geef een reactie