VIDEO: Shoplog ELF augustus 2014!

Nieuwe producten, vers in je handen, niets is een beter gevoel dan dat! Het uitwillen proberen van alles. Je hebt een good make-up day? BYE BYE! Mijn gezicht zou ik meteen willen reinigen, om met de nieuwe items van ELF aan de slag te gaan. De Flawless Eyeshadow Palette schoof deze week al voorbij, maar vandaag laat ik in een shoplog al mijn ELF goodies zien!

111

Klik hier als je de shoplog niet kunt bekijken.

Het is zalig om bij een webshop zoals ELF helemaal los te kunnen gaan, zonder dat je in je achterhoofd moet onthouden wel merk wel of niet op dieren test. Wat nou op de grijze lijst staat of als je vegan bent, welke producten je weer niet mag gebruiken. Daarnaast kan je gewoon zoveel mogelijk producten in je karretje laden, want hey! ELF heeft budget prijzen! Neem een kijkje in de webshop en bestel alvast voor de feestdagen!

Shop jij weleens bij ELF? En wat is jouw favo product van het merk?


3 Comments

 • Kiss & Make-up

  05/09/2014

  Shit. Ik zit hier met een folie, een douchekapje EN een handdoek op mijn kop, so no video watchin’ for me :-( Straks dan maar! Ben al benieuwd!

  Reply
 • Manon

  05/09/2014

  Wat een leuke aankopen heb je gedaan!

  Reply
 • femketje

  05/09/2014

  loooove ELF :D

  Reply

Geef een reactie