PLANETS Meets Cynthia!

Het Wereldnatuurfonds raakte van slag toen de ijsbergen op de Noordpool afbraken. Het mooie natuurgeweld ging de wereld de das omdoen, maar gelukkig kwam afgelopen week het nieuws naar buiten dat het beter ging met Mother Nature. De ruimte is mijn favoriet, maar de lagen van de planeten zijn pas echt wonderbaarlijk. PLANETS Meets Cynthia!

1

Een energie schock ging door mijn brein bij het zien van de bovenstaande foto op mijn Pinterest dashboard. Nieuwe inspiratie voor een uitbreidende en unieke make-uplook. Misschien niet voor naar school, maar de lagen van de planeten spraken mij aan. Van donker naar licht, maar vervolgens naar fel en weer de mysterieuze kant op.

2

Geen primers in de buurt van mijn gezicht, geen foundation of concealer wat mijn oneffenheden weg tovert, maar wel verschillende soorten van het NYX Jumbo Pencil, zowel White als Black, een gouden versie en de ELF Setting Spray om mijn oogschaduws om te toveren naar vloeibare lava.

3

De eerste laag bestond uit de MUS Silver, een zwart potlood van NYX en de witte INGLOT gelliner.  Een maankleur met Meteor, ook van de Make Up Store, zowel vochtig als droog aangebracht. De 120 Palette kwam erbij, de NYX Ultra Pearl Mania in White en opnieuw de gelliner.

4

De 88 Palette in het mat en de groene en bronzen Jumbo Pencil, maar opnieuw de witte gelliner, net zoals in laag daaronder. Opnieuw de 120 Palette en dat gold ook voor daaronder, maar ook de witte basis van NYX. INGLOT oogschaduw in het turkoois, ook nat als droog aangebracht. Gewoon even voor het extra popping effect van de kleuren. Space van NYX op het donkere vlak met de gelliner voor de strepen.

5

Het laatste gedeelte is de galaxy, de ruimte in het paars met zwart, blauw, sterren en vegen. Jesse’s Girl in het paars zorgde voor de paarse gloed, maar de Scaredy Cat Muertos was het overheersend. Donkerblauw, nachtzwart met enorm veel glitters, alhoewel ik ook de gelliner van de INGLOT gebruikte voor de sterretjes en spikkels.

6

Zelf begon ik eerst met de basiskleuren en dat maakte de look absoluut niet spectaculair, pas toen ik aan de slag ging met de gelliner. De witte liner heeft enorm veel effecten terug laten komen in de look, de dieptes en alle rare rondjes, sterretjes, stippen en vegen in het kunstwerk. Yes, ik houd hiervan!

Hoe kijk jij tegen dit soort make-up looks aan?


26 Comments

 • Marquerita

  06/09/2014

  Wow! Dit heb je heel gaaf gedaan zeg!

  Reply
 • Mariska

  06/09/2014

  Dit is gewoon een waar kunstwerk wat je hebt gemaakt, zo mooi!

  Reply
 • Ceetje

  06/09/2014

  De ter!@#$%^&*! wat een vette look. Niet echt een kantoor look. Maar Cynth je moet echt iets doen met je talent!!!!!

  Reply
 • Yak Man

  06/09/2014

  wooow, dat ziet er zo awesome uit zeg! :o Hoelang heb je er over gedaan om het erop doen en eraf halen?!

  Reply
 • Sophie

  06/09/2014

  Wauw, Cynthia! Dit is echt kunst, wat prachtig en knap!

  Reply
 • Leonie

  06/09/2014

  Wauw, dit is echt gaaf!

  Reply
 • maas

  06/09/2014

  Wauw, dit is echt geweldig!

  Reply
 • Manon

  06/09/2014

  WOW geweldig!

  Reply
 • Denise

  06/09/2014

  Waaaauw zo knap dat je dit kan!

  Reply
 • Eilish

  06/09/2014

  Wauw zoo gaaf!

  Reply
 • Ellis

  06/09/2014

  SO EPIC!

  Reply
 • Pretty Beauty Land

  06/09/2014

  wow! dit heb je zo mooi gedaan!!!!

  Reply
 • Mirne

  06/09/2014

  Awesum.

  Reply
 • Mira

  06/09/2014

  Jeetje wat ontzettend knap gemaakt! Niet draagbaar maar wel prachtig:)

  Reply
 • Amelie

  06/09/2014

  Wauw, wat een gaaf kunstwerk! Dit is echt zo ontzettend knap! Mocht je dit nog eens doen, misschien wel leuk om het te filmen voor een timelapse video? Ook knap dat dit met oogschaduw is, ik verwachte shmink en airbrush.

  Reply
 • Rachel

  06/09/2014

  Heeel erg veel respect voor dit. Heel erg tof gedaan zeg. Goed weekend meis

  Reply
 • Kaylani

  06/09/2014

  Wauw, enorm mooi en zo lekker kleurrijk! Ik krijg inspiratie van je haha!

  Reply
 • Waaauw wat onwijs knap zeg!!

  Reply
 • debby

  06/09/2014

  Damn lady. Wat prachtig. Dit vind ik tot nu toe de mooiste art look van je. Ik blijf maar na de foto’s kijken.

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  06/09/2014

  Echt prachtig gedaan ! Ben nog steeds onder de indruk van jouw skills :)

  Reply
 • Lotje

  06/09/2014

  Prachtig gedaan! XOXO

  Reply
 • femketje

  07/09/2014

  holy moly cynth! ♡ love it :D

  Reply
 • Irma

  08/09/2014

  Echt heeeel mooi.
  Een kunstwerkje!

  Reply
 • Wauw, hoe gaaf is dit! Heel mooi gedaan :D

  Reply
 • Britt

  13/09/2014

  Geweldig gewoon! Prachtig!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  15/09/2014

  Oh waauw. Waauw, waauw, waauw. WAAUW! Ik weet effe niet wat zeggen, dit is ZO mooi. En ik ben een beetje een astronomie geek, dus ik vind het thema ook echt geweldig. Nogmaals: WAAUW.

  Reply

Geef een reactie