PLANETS Meets Cynthia!

Het Wereldnatuurfonds raakte van slag toen de ijsbergen op de Noordpool afbraken. Het mooie natuurgeweld ging de wereld de das omdoen, maar gelukkig kwam afgelopen week het nieuws naar buiten dat het beter ging met Mother Nature. De ruimte is mijn favoriet, maar de lagen van de planeten zijn pas echt wonderbaarlijk. PLANETS Meets Cynthia!

1

IMG_0207

Een energie schock ging door mijn brein bij het zien van de bovenstaande foto op mijn Pinterest dashboard. Nieuwe inspiratie voor een uitbreidende en unieke make-uplook. Misschien niet voor naar school, maar de lagen van de planeten spraken mij aan. Van donker naar licht, maar vervolgens naar fel en weer de mysterieuze kant op.

2

Geen primers in de buurt van mijn gezicht, geen foundation of concealer wat mijn oneffenheden weg tovert, maar wel verschillende soorten van het NYX Jumbo Pencil, zowel White als Black, een gouden versie en de ELF Setting Spray om mijn oogschaduws om te toveren naar vloeibare lava.

3

De eerste laag bestond uit de MUS Silver, een zwart potlood van NYX en de witte INGLOT gelliner.  Een maankleur met Meteor, ook van de Make Up Store, zowel vochtig als droog aangebracht. De 120 Palette kwam erbij, de NYX Ultra Pearl Mania in White en opnieuw de gelliner.

4

De 88 Palette in het mat en de groene en bronzen Jumbo Pencil, maar opnieuw de witte gelliner, net zoals in laag daaronder. Opnieuw de 120 Palette en dat gold ook voor daaronder, maar ook de witte basis van NYX. INGLOT oogschaduw in het turkoois, ook nat als droog aangebracht. Gewoon even voor het extra popping effect van de kleuren. Space van NYX op het donkere vlak met de gelliner voor de strepen.

5

Het laatste gedeelte is de galaxy, de ruimte in het paars met zwart, blauw, sterren en vegen. Jesse’s Girl in het paars zorgde voor de paarse gloed, maar de Scaredy Cat Muertos was het overheersend. Donkerblauw, nachtzwart met enorm veel glitters, alhoewel ik ook de gelliner van de INGLOT gebruikte voor de sterretjes en spikkels.

6

Zelf begon ik eerst met de basiskleuren en dat maakte de look absoluut niet spectaculair, pas toen ik aan de slag ging met de gelliner. De witte liner heeft enorm veel effecten terug laten komen in de look, de dieptes en alle rare rondjes, sterretjes, stippen en vegen in het kunstwerk. Yes, ik houd hiervan!

Hoe kijk jij tegen dit soort make-up looks aan?

26 thoughts on “PLANETS Meets Cynthia!

  1. Wauw, wat een gaaf kunstwerk! Dit is echt zo ontzettend knap! Mocht je dit nog eens doen, misschien wel leuk om het te filmen voor een timelapse video? Ook knap dat dit met oogschaduw is, ik verwachte shmink en airbrush.

  2. Oh waauw. Waauw, waauw, waauw. WAAUW! Ik weet effe niet wat zeggen, dit is ZO mooi. En ik ben een beetje een astronomie geek, dus ik vind het thema ook echt geweldig. Nogmaals: WAAUW.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *