Koude dagen, warme vesten en mijn routine.

Enkele weken terug trok ik mijn warme onesies uit de kledingkast en verschenen alweer de wollige vesten waar ik tot mijn nek in verdronk. De frisse temperaturen en het waterkoude windje maakte een einde aan de nazomer. Berta ging over het kleine kikkerlandje, maar niets is lekkerder dan met een warm dekentje en een blankie op de bank!

large-1

Het weer klaarde ineens op, maar het was nog steeds onstuimig, vrij donker en ook de rukwinden bleven verschijnen op de fietspaden. Niets is lekkerder om bij thuiskomst in je sweater te gaan hangen. Bloggen in je oude kloffie, daar is niets mis mee! Een grote joggingbroek die niet matcht met je nieuwe hoodie van je favoriete merk. Daarom is het shoppen bij Esprit tof, want je kan in je comfi clothes achter de computer jouw favo outfit in elkaar zetten, bestellen en vervolgens wordt het geleverd.

in samenwerking geschreven.

Mijn ideale dag ziet er als volgt uit. Na een lange dag druk bezig te zijn geweest, moet ik bijtanken, maar als eerst schop ik mijn sneakers uit. Pak ik alvast de waterkoker, vul deze met water, zet het knopje aan, ren naar boven, gooi mijn kleding in de wasbak, trek een swagpants aan, vervolgens mijn favoriete football hoodie, zeg de Popjes gedag en loop naar beneden waar ik een warme kop met thee inschenk. Natuurlijk groene thee met citroen en daarbij chocolade pepernoten om Damon en Klaus van The Vampire Diaries te weerstaan. Niets is lekkerder om te chillen bij de openhaard in een goede chilloutfit.

large

Het kan ook anders, dit is mijn tweede optie, als ik thuis kom, ren ik naar boven, doe ik weer alles in de was, trek ik opnieuw mijn joggingbroek aan, maar nu gewoon een T-shirt. Van het fietsen krijg ik het enorm warm, tegenwind to the max. Welcome to my life! Neem een groot glas frisdrank, pak een dekentje en laat mij opnieuw zakken op de bank met de tablet, zodat ik toch nog televisie kan kijken, ondertussen kan bloggen en Pinnen!

Wat draag jij het liefst met de koude dagen?


6 Comments

 • femketje

  07/09/2014

  ik ben echt van de comfy outfits in de herfst :D

  Reply
 • Denise

  07/09/2014

  Heerlijke dikke truien!

  Reply
 • José

  07/09/2014

  Mijn fluffy sokken van de Primark, warme trui, joggingbroek en een shawl. Niet de meest charmantste outfit I know, maar zoooo comfortabel!

  Reply
 • Irma

  08/09/2014

  Hahaha ik lees dit met mijn joggingbroek aan :)
  Heeeerlijk

  Reply
 • Mariska

  09/09/2014

  Sowieso lekkere joggingbroek en hoodiessss!

  Reply
 • Stiekem ben ik wel blij dat de herfst er weer aankomt, want dan kan ik mijn favo Primark Onesie weer aan :)

  Reply

Geef een reactie