VIDEO: Quick messy ponytail!

Mijn favoriete haarstijl blijven de losbandige krullen die alle kanten op dansen als je loopt of juist de beknopte coupe met een een vlecht aan de zijkant van mijn gezicht met een volumetoef op de bovenkant van mijn hoofd. Het verschilt per fase, heb ik zin om anderhalf uur met de krultang te zitten? Of ga ik voor snel, eenvoudig en sexy? YEAP.

IMG_3775

Klik hier als je de tutorial niet kunt bekijken.

Het enige wat je nodig hebt is een bus met droogshampoo en een kam of borstel om de boel aan de bovenkant door te kammen. Hierdoor creëer je al de huidige volume die je wilt hebben, pluk die lokken aan de voorkant eruit en je bent ready to go! Het duurt hooguit vijf minuten, niet eens! Daag jezelf uit, neem de tijd op en zet de volgende dag een record!

Wat is jouw fast hairdo?


5 Comments

 • Redhotjillypeppers

  07/09/2014

  Handige tutorial ! Ik draag mijn haar meestal los en op een bad hair day maak ik een knotje. Deze messy staart ga ik ook eens proberen.

  Reply
 • Kiss & Make-up

  07/09/2014

  Dit staat leuk! Ik heb alleen zo’n dun en fijn haar dat dat messy effect moeilijk te verkrijgen is :-(

  Reply
 • Superleuk dit filmpje! Moest zo lachen :)

  Reply
 • Eilish

  08/09/2014

  Je haar is zó leuk! Die kleuren staan je goed!

  Reply
 • Handige tutorial, deze ga ik zeker eens proberen, ik vind een messy staart ook altijd zo leuk bij anderen. En wat zit je make-up weer gorgeous!

  Reply

Geef een reactie