Hippe cases voor je smartphone! (+TOFFE WINACTIE!)

Het begon een aantal jaar geleden toen ze ineens bedachten om smartphones van glas te maken, want de babies sneuvelen bij het leven, zodra ze zonder case of bumper op de grond vallen. Het glas bree kt, je kunt niets meer zien en een leven zonder phone zie ik niet zitten. Gelukkig heeft Telefoon Garage de cases en bescherming voor jouw telefoon!

IMG_3631

IMG_3626

Roy Donders is mijn boy, want de glitters die op de iPhone 5 cases zitten zouden hem jaloers maken! Ik hoorde laatste dat hij de cases wilde opkopen, zodat hij deze kon gaan verkopen in zijn eigen winkel in Tilly. JOKE. De man houdt van een glittertje, net zoals ik van tijgerprint houd.

IMG_3633

IMG_3637

De diamanten die op de cases zijn geplakt geven het een chic uiterlijk! Het kussentjes effect wordt genageld met een ringstone en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ben je van de klassieke kleurtjes? Dan ga je voor zwart of wit, maar ben je out-going en match je graag met je nagellak? Kies dan voor blauw!

IMG_3635

IMG_3629

Niet alleen kan je cases voor de iPhone 5 scoren, maar ook de accessoires van de Apple telefoons, zoals de Simkaart verwijder tool, de schroefjes voor in je iPhone, maar ook cases van de HTC, Samsung en zelfs de BlackBerry! Telefoon Garage heeft een uitmuntende service, levert snel, binnen zo’n 3 tot 7 werkdagen, maar je kunt er wel met PayPal en iDeal betalen! Misschien leuk om te weten? Het is ook mogelijk om achteraf te betalen!

IMG_3617

IMG_3639

Natuurlijk is niets leukers dan een winactie! Dankzij Telefoon Garage mag ik drie setjes weggeven, inclusief twee bumpers, maar ook nog enkele screenprotectors en poetsdoekjes voor het glaswerk en nog een aparte graffiticase!

IMG_3615

IMG_3616

Zowel de zwarte, als witte en blauwe Shining iPhone 5 case met een bumper en enkele screenprotectors! Natuurlijk moeten we de poetsdoekjes niet vergeten, want de stoflapjes zijn ideaal voor het verwijderen van vieze vingers. De toffe graffiticase is geschikt voor de iPhone 4!

De voorwaarden van de winactie:
Like de Facebookpagina van BEAUTY KONING
Abonneer je op het nieuwe kanaal Cynthia Koning
– Vermeld in de comments welke case je wilt winnen + welke smartphone je hebt
– De winactie loopt tot en met 22 september 2014.

Heb jij al bij Telefoon Garage geshopt?


9 Comments

 • Ineke

  08/09/2014

  Wauw supercoole cases voor de iphone5 :). Every girl needs her sparkle :).

  Dus ik doe mee aan de winactie :). Ik zou kiezen voor de blauwe iphone 5 case :)

  Reply
 • Jolijn

  09/09/2014

  Superleuk! Ik maak graag kans voor iPhone 4 (:

  Reply
 • Nina

  10/09/2014

  Leuk! Ik doe graag mee! Ik zou gaan voor de witte met sparkles of diamonds :-) I-phone 5 please…………xxx

  Reply
 • Stephanie

  10/09/2014

  Toffe actie :D helaas staat mijn telefoon er niet bij! :(

  Reply
 • Linda Raaijmakers

  11/09/2014

  De witte case met steentjes. Ik heb een iPhone 4 :D

  Reply
 • Sanne Becks

  11/09/2014

  ik heb een iPhone 5 en zou graag de zwarte willen

  Reply
 • Eleanor Marbus

  13/09/2014

  De rode hoesjes voor i-phone 4

  Reply
 • Anneliese

  13/09/2014

  Ik doe graag mee, erg mooi, ik heb een Samsung S4.

  Groetjes Anneliese

  Reply
 • zoe

  18/09/2014

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook; zoe louwerse
  youtube; thisisjustzoe

  Reply

Geef een reactie