FOTD: Beautiful Browns.

Even zonder alle gekkigheid, want de neutrale aardetinten vallen bij iedereen in de smaak. De natuurlijke finish van de matte kleur uit de ELF Flawless Palette en de glinsterende shimmery arcadeboog en natuurlijk de base kleur uit de palette. Vorige week verscheen de review, vandaag een look volgens de benaming! Check it out!

IMG_3603

IMG_3607

De Beautiful Browns palette bevat vier kleuren, waaronder de basiskleur. Het is een oogschaduw die je als base kunt gebruiken onder de rest. Zelf vond ik het daar niet voor geschikt, vandaar de kleine verandering aan de make-uplook, maar gaf ik het een ander plekje! Let’s begin!

IMG_3597

IMG_3378

Je hebt in totaal maar vijf items nodig voor de look, begin met een oogschaduwprimer, zelf koos ik voor de Too Faced Shadow Insurance, voorzie alles hiervan, lekker door de wenkbrauwen! Wat crème uit de Kardashian Beauty Palette van Kim’s Kardazzle + op het wenkbrauwbot voor het blenden.

IMG_3594In daglicht.

IMG_3599In kunstlicht.

De palette van ELF erbij, Lid op het ooglid, Liner in de arcadeboog, met daaroverheen Crease en Base in mijn wenkbrauwhoek! Liner + Crease onder het oog, mooi laten connecten en een simpele winged eyeliner. Het huidkleurig kajal pencil All I Want van Essence op de waterlijn en Clump Defy van Max Factor op de wimpers, nadat ik ze had gekruld.

IMG_3604

IMG_3601

Op de appeltjes van mijn wangen ging ik voor de zacht goldenrose blush van ELF, namelijk Glow met natuurlijk ook Gotta Glow, de wereldberoemde highlighter van het budgetmerk. Een zoetsappig kleurtje op de lippen van Max Factor, de romige Pink Brandy.

Oké, zei ik niet dat het maar één wijziging was? Ik weet het, het zijn er twee geworden. Kortom, ik houd mij eigenlijk nergens meer aan. YOLO-leven is begonnen! Simpel, natuurlijk, maar ook so fresh and so clean!

Wat is jouw to go lipstick op dit moment?


9 Comments

 • femketje

  10/09/2014

  super pretty! ♡

  Reply
 • Birte

  10/09/2014

  Wow, wat een handig palet ook. Mooi gedaan!

  Reply
 • Denise

  10/09/2014

  Wat zie je er mooi uit!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  10/09/2014

  Zo mooooooi! Ook met neutrale ‘normale’ kleuren sta jij echt geweldig goed :-)

  Reply
 • Marloes

  10/09/2014

  Pretty girl! Heel mooi weer!

  Reply
 • Manon

  10/09/2014

  Wat een prachtige look

  Reply
 • Oeh, alweer een prachtige look! Ik ben een trouwe fan van neutrale bruintinten, dus ik smul helemaal van deze look :)

  Reply
 • Bertine

  11/09/2014

  wat een prachtige oogschaduw! ik vind de look heel rustig voor jou doen! staat je ook mooi!

  Reply
 • Irma

  13/09/2014

  Pretty! Die bruintinten staan echt heel mooi bij de lipkleur!

  Reply

Geef een reactie