Mijn favorieten extraordinary YouTubers!

We hebben zo allemaal onze eigen talenten, maar op YouTube vindt je de wat extreme varianten. De ene drinkt zo’n liter sterke drank weg zonder out te gaan, terwijl de ander perfecte lasagne bigmacs maakt. Oh, de wereld van het internet, het heeft zoveel moois! Check out de extraordinary accounts die ik volg!

large-1

Als je urenlang surft op de website van YouTube, kom je soms bij de vreemdste video’s uit o.a. die van Shoenice! Hij at een pot Nutella op, dat was de eerste video die ik zag. Vervolgens de Jager Bombs, hoe hij een fles wodka binnen enkele minuten wegtikt, vaseline, kit voor tussen de voegen en nog veel meer! Chubby Bunny Challenge met hete pepers. HE’S INSANE!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Hij neemt de raarste challenges aan en volgens mij lukken ze ook echt allemaal! Shoenice deinst nergens voor achteruit, want hij is een échte man. Het begin tot het einde, wat een lieverd. Misschien een apart talent, maar wie kan een fles Jack Daniels zonder handen wegtikken binnen één minuut? SHOENICE! EDIT: Hij heeft zich op mij geabonneerd. #missiebehaald #joke

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Mijn mond viel open toen ik het zag, vrouwen die bij een wildvreemde man in de auto stappen, alleen omdat hij in een Lamborghini rijdt. Hij spreekt niet tegen de dames, maar wijst, knipt en ssst wat. Zo is hij een Russische huurmoordenaar, bespringt hij mensen met een koffertje en komen schoonmaaksters langs om het bloed van de muren te schrapen.

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De gekste pranks komen voorbij, maar ook echt om te dieren! Men raakt in paniek, gaan hem te lijf of lachen hem keihard uit of doen met hem mee. Ook vooral hoe men dan op hem reageert of hen, want het is namelijk een groepje, maar meestal is hij alleen met zijn filmploeg. EDIT: Hij kwam ook voor in de finale van het WK!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De handsome grote dude uit L.A., beter bekend L.A. BEAST. Aan de zijkant spotte ik een video van hem met daarin ‚vomit alert.’ Ja, ik houd van dat soort failvideo’s. Leedvermaak is mijn ding! Eenmaal verder zoekend naar zijn video’s spotte ik de challenge waar hij 50 pure knoflooktenen opeet of een flesje Creastal Pepsi opdrinkt, meer dan 100 McNuggets en nog veel meer!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Zijn deleted scenes zijn mijn favoriet! Het gejammer als hij weer tientallen hete pepers heeft lopen bikken, de tranen die over zijn wangen stromen, het gekotst en geklots, maar ook alle after video’s van zijn normale filmpjes. Hij gaat alleen maar challenges aan en de één na de ander is om je te bescheuren.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Het is een kanaal wat ik nog maar enkele dagen ken, maar mijn buikspieroefeningen heb ik gehad voor de komende maanden. De twee maken heel wat mee, zitten in de auto, gaan wandelingen maken, naar de McDrive en bespreken zo het één en het ander. De kleinzoon en zijn oma maken bizarre dingen mee, maar voornamelijk het moment dat Oma niets door heeft is hilarisch.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Na twee jaar besloot Kevin te vermelden dat hij en zijn oma langzamerhand famous waren geworden, zo reageert oma op de eerste video waarvan zij niet wist dat deze online stond, maar ook de nieuwe clip van Nicki Minaj, om je te bescheuren!

Wie vlogt er nou met zijn oma?! OMA, WIL JE DAT OOK MET MIJ DOEN?! Misschien kan ik mijn oma wel zo ver krijgen, want zij kraamt ook regelmatig onzin uit, waardoor het hilarische opmerkingen worden. Die eetchallenges dat vind ik geweldig, vooral het moment dat alles er weer uitkomt. Ho, memories..

Wat is jouw favoriete YouTuber?


6 Comments

 • Bouchra

  11/09/2014

  De filmpjes van Vitalyzd kijk ik weleens, hij heeft vaak van die leuke pranks! Echt niet normaal dat die meiden gewoon in de auto stappen…snap dat echt niet.

  Reply
 • Kiss & Make-up

  11/09/2014

  Oh my god ik heb in tijden niet meer zo gelachen! :-D De granny reeks vind ik echt super :-) Zo hilarisch. En inderdaad, echt wel frappant van die Lamborghini.

  Reply
 • debby

  11/09/2014

  Hoe ongeloofwaardig kom je over als je zomaar in een dure auto stapt. Vreselijk zeg. Wel super goed dat hij het filmt en ontzettend hilarisch natuurlijk

  Reply
 • Lisa

  14/09/2014

  Vitalyzdtv is geweldig! Ook die prank gezien dat hij z’n moeder opbiegd dat hij aan drugs doet? Hilarisch!

  Reply
 • Lisa

  14/09/2014

  Je moet trouwens even op social experiment. Daar krijg je nog meer van die video’s zoals het instappen bij een wildvreemde omdat hij een dure auto heeft. Verbazingwekkend wat mensen allemaal wel en niet doen!

  Reply
 • Rachel Kromdijk

  19/09/2014

  hahahah dit zijn wel erge video’s hoor haha liefs

  Reply

Geef een reactie