Chanel’s Facecharts Meets Cynthia!

Een uitdaging voor jullie, maar nog een grotere uitdaging voor mij. Ik moet mijzelf er mentaal op voorbereiden, want het namaken van facecharts gaat je niet in de koude kleren zitten! Het kraakte de hersenen van de Koning, maar de unieke combo van rood met een liner, daar kun je mij altijd voor wakker maken! Chanel’s Facecharts Meets Cynthia!

1

Naamloos

Chanel maakte haar facechart in Paint, creëerde een neutraal ogende make-uplook, maar rode oogschaduw met rode lipstick.. POW! Een creatieve uitspatting door de rode kleur te gebruiken, tijd om de uitdaging aan te gaan, want wij kunnen dit!

2222

IMG_3951

De enige kleur die ik gebruikte was Bloody Mary van Sleek op mijn ooglid, natuurlijk met daaronder de primers van Too Faced, de welbekende Shadow Insurance en de witte creamy base van NYX, het Jumbo Pencil White. Wat crème voor het blenden om het een rokerig effect te krijgen, daarvoor gebruikte ik de nudetint uit de Kardashian Beauty Palette van Kim’s Kardazzle.

3

IMG_3958

Rustig blenden, vooral de blendtruc toepassen, opnieuw verder de kleur omhoog vervagen en een huidkleurig kajal potlood van Essence All I Want op de waterlijn om de boel te neutraliseren. Een heftige winged eyeliner met de gelliner van Maybelline, Even mijn wimpers krullen, wat laagjes mascara van de Max Factor Clump Defy en de Golden Rose City Length and Style Mascara.

IMG_3937

Een cocktail van twee foundations, de BE Creative Makeup foundation in Diamond Glow met de Oriflame Illuskin foundation, met de Oriflame poeder, maar de Mineralogie blush in de kleur Wallflower met Harmony. Voor de highlighter op mijn neusbrug en jukbeenderen pakte ik de Catrice Absolute Bright palette en ging voor de witte parelmoer kleur.

IMG_3932

Mijn ooglook was mat, waardoor het mooier was om tot één mat geheel te komen met de Longer Lasting lipstick van de Hema in nummer 05. De dieprode bloedkleur laat mijn hartje sneller kloppen. Iets buiten de randen, voor the bigmoutheffect, but that looks so damn gorgeous on everybody!

IMG_3934

Bedankt Chanel voor je prachtige inzending, want de rode ooglook in combinatie met de rode lippen is de pin up die een stapje hoger gaat! Ik voel de Halloween sfeer trouwens oplopen met de dagen die gaan tikken en de rode oogschaduw. I LOVE THIS LOOK!

Wat is jouw herfst oogschaduw?

13 thoughts on “Chanel’s Facecharts Meets Cynthia!

  1. Staat heel cool. Echt nice….weet alleen niet of ik zo op straat zou durven. Jij kan hem wel goed hebben. Mi like… mijn herfstkleur is heel standaard: Cranberry..hahaha hoe origineel.
    Love,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *