Chanel’s Facecharts Meets Cynthia!

Een uitdaging voor jullie, maar nog een grotere uitdaging voor mij. Ik moet mijzelf er mentaal op voorbereiden, want het namaken van facecharts gaat je niet in de koude kleren zitten! Het kraakte de hersenen van de Koning, maar de unieke combo van rood met een liner, daar kun je mij altijd voor wakker maken! Chanel’s Facecharts Meets Cynthia!

1

Naamloos

Chanel maakte haar facechart in Paint, creëerde een neutraal ogende make-uplook, maar rode oogschaduw met rode lipstick.. POW! Een creatieve uitspatting door de rode kleur te gebruiken, tijd om de uitdaging aan te gaan, want wij kunnen dit!

2222

IMG_3951

De enige kleur die ik gebruikte was Bloody Mary van Sleek op mijn ooglid, natuurlijk met daaronder de primers van Too Faced, de welbekende Shadow Insurance en de witte creamy base van NYX, het Jumbo Pencil White. Wat crème voor het blenden om het een rokerig effect te krijgen, daarvoor gebruikte ik de nudetint uit de Kardashian Beauty Palette van Kim’s Kardazzle.

3

IMG_3958

Rustig blenden, vooral de blendtruc toepassen, opnieuw verder de kleur omhoog vervagen en een huidkleurig kajal potlood van Essence All I Want op de waterlijn om de boel te neutraliseren. Een heftige winged eyeliner met de gelliner van Maybelline, Even mijn wimpers krullen, wat laagjes mascara van de Max Factor Clump Defy en de Golden Rose City Length and Style Mascara.

IMG_3937

Een cocktail van twee foundations, de BE Creative Makeup foundation in Diamond Glow met de Oriflame Illuskin foundation, met de Oriflame poeder, maar de Mineralogie blush in de kleur Wallflower met Harmony. Voor de highlighter op mijn neusbrug en jukbeenderen pakte ik de Catrice Absolute Bright palette en ging voor de witte parelmoer kleur.

IMG_3932

Mijn ooglook was mat, waardoor het mooier was om tot één mat geheel te komen met de Longer Lasting lipstick van de Hema in nummer 05. De dieprode bloedkleur laat mijn hartje sneller kloppen. Iets buiten de randen, voor the bigmoutheffect, but that looks so damn gorgeous on everybody!

IMG_3934

Bedankt Chanel voor je prachtige inzending, want de rode ooglook in combinatie met de rode lippen is de pin up die een stapje hoger gaat! Ik voel de Halloween sfeer trouwens oplopen met de dagen die gaan tikken en de rode oogschaduw. I LOVE THIS LOOK!

Wat is jouw herfst oogschaduw?


13 Comments

 • Wat heb je dit mooi en subtiel weten aan te brengen, ondanks dat het zo’n felle kleur is. Ik denk dat ik het niet zo snel zou doen, bij mij staat rood toch het beste op mijn lippen. Maar het ziet er erg tof uit!

  Reply
 • debby

  13/09/2014

  Cyn cyn wat een mooie prachtige look zoals altijd he? :)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  13/09/2014

  Ik mag niet vloeken, maar DAMN, I fucking love it! :-D

  Reply
 • Irma

  13/09/2014

  oeewh! wie had ooit gedacht dat rode lippen en ogen samen zouden gaan!
  you rock this look!

  Reply
 • Wauw..rood en rood..Ik had nooooit gedacht dat dat zo gaaf en mooi zou staan!

  Reply
 • Manon

  13/09/2014

  Wat een geweldige look!

  Reply
 • femketje

  13/09/2014

  awesome look!

  Reply
 • ķ

  13/09/2014

  Staat heel cool. Echt nice….weet alleen niet of ik zo op straat zou durven. Jij kan hem wel goed hebben. Mi like… mijn herfstkleur is heel standaard: Cranberry..hahaha hoe origineel.
  Love,

  Reply
 • Lotje

  13/09/2014

  Even wennen die rode oogschaduw maar bam wat knalt ie eruit! Supergaaf ❤

  Reply
 • Birte

  14/09/2014

  Mooi gedaan zeg. Nooit gedacht dat rood + rood zo cool zou zijn!

  Reply
 • Ellis

  15/09/2014

  Dat rood op je ogen staat je écht heel mooi, Cynthia.
  NICE JOB GUUUURL

  Reply
 • Kaylani

  16/09/2014

  Wauw, prachtig zeg! Nooit gedacht dat rood een draagbare kleur kon zijn op je ogen ;)

  Reply
 • Natasja

  17/09/2014

  oh, jeetje. ik ben verliefd. wat kan je rood SUPER mooi dragen zeg. Damn!!!! Echt een bombshell in red. Damn… damn! Love it! MEER VAN DIT! <33

  Reply

Geef een reactie