HOW TO VIDEO: Pin up look 2014!

De sensuele look die door mening man wordt geadoreerd is één van mijn favorieten, want ook ik ben er een enorme fan van. De subtiele oogschaduws matchen perfect met de bloedrode kleur op de lippen, maar ook de highlighters en de nepwimpers maken de make-uplook uit de jaren ’20 fabuleus! Check vandaag de tutorial van de look!

IMG_3779

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de tutorial heb gebruikt:
Too Faced Shadow Insurance
NYX Jumbo Pencil Milk
– ELF Pigment Innocent
– Kardashian Beauty Kim’s Kardazzle
– Maybelline Gelliner Black
Max Factor Excess Intensity liner Charcaol
Max Factor Clump Defy Mascara
MAX Nepwimpers 
– DUO Lash glue
– Golden Rose City Style and Length Mascara
Oriflame The One Illuskin Foundation Nude Beige
– Oriflame The One Illuskin Powder
Oriflame The One Concealer
NYX Blush Taupe
Bellàpierre Mineral Blush Desert Rose
Hema Longer Lasting Lipstick 05

Alle producten op een rij en nog valt het mij mee qua hoeveelheid. Gebruik je een palette? En zitten daar alle kleuren in? You’re ready to go girl! Matte tinten die je makkelijk kunt vervagen en de geliefde rode lipstick van de Hema die op dit moment mijn nummer één favoriet is! PIN UP LOOK I F. LOVE YOU!


3 Comments

 • Jasmine

  14/09/2014

  Volgende stap, hollywood voice-over work van Cynthia :)! Je had serieus niet overdreven met dunne eyeliner en sexy zwoele look, Dita Von Teese ain’t got nothing on you.

  Reply
 • Gorgeous look! Ik hou van de pin-up look! Door jou ga ik nu zeker eens met mijn Jumbo pencil in Milk aan de slag, want wat geeft die een mooie basis aan je ooglook!

  Reply
 • petra

  01/10/2014

  Oh, wat mooi!! Je legt het echt heel duidelijk uit, ik heb direct zin om aan de slag te gaan! (ik heb eindelijk tijd gevonden eens je laatste video’s te bekijken, geen crazy stalker hier hoor ;))

  Reply

Geef een reactie