Last week, I was thankful for.. #15

Fascinerende gesprekken, lieve woorden en hilarische momenten met de brada’s. Het leven is goed. Helemaal toen het footballseizoen van start ging, ondanks het verlies. Alle pakketjes gingen op de bus van #48UURLIVE, waren mijn nagels zwart gekleurd en heb ik nog steeds een zwak voor kunstwerken. Last week, I was thankful for..

“Dont apologize if you’re just gonna continue doing the things you’re sorry for.”

Nepwimpers – L.A. Beast – gezellig avondje ouderwets chillen – spierpijn – wijze keuze gemaakt – Veronica Mars – voorbereidingen voor december – to do lists afwerken – Expeditie Robinson – work-out – nieuw nummer van Taylor Swift – aparte make-up combo – pepernoten – topavondje weg met de boys – verse chips – perfecte make-uplook – nieuwe contactlenzen – dadels – supertoffe Meets Cynthia – Jack Daniels – lichtgevende armbandjes – nieuwe manier om te editen – gameday – uitslapen – Tyler Ward – ik ontmoette een Amerikaan en had een footballtalk! – nieuwe nagelvorm – CK One parfum – WordFeud – herfstsfeer in huis – zwarte nagellak – mind-blowing play van Nelson – fenomenale wedstrijd – appeltaart.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


5 Comments

 • Kiss & Make-up

  16/09/2014

  Dankbaar voor spierpijn? Beetje een masochist jij? ;-) De nieuwe van Taylor Swift is inderdaad leuk! Zit constant in mijn hoofd.

  Reply
 • Manon

  16/09/2014

  Hahaha spierpijn ben je zeker dankbaar voor omdat je weet dat je dan nog spieren hebt:P tenminste zo denk ik vaak hhihihihihihi , Ik heb nu denk ik wel zin in een glas Jack Daniels met cola ofzo…Ojee het is woensdag he?! Komt door jou dat ik er zin in heb als ik het niet gelezen had dan was er niks aan de hand :D

  Reply
 • Irma

  16/09/2014

  Mooie quote heb je er bij uitgezocht!

  Reply
 • Lisa

  17/09/2014

  Aw, leuk artikel en die quote is mooi :)

  Reply
 • Natasja

  17/09/2014

  Geen school. Daar was ik dankbaar voor. :’)

  Reply

Geef een reactie