Last week, I was thankful for #16.

Het footballseizoen begon bagger, maar vorige week kwamen ze terug als beesten! Een goed begin van de week, maar ook de voorbereidingen van december laten mijn hartje sneller kloppen. Net zoals de pepernoten die in de schappen liggen, de zwarte nagellak van Essence en de supertoffe Meets Cynthia van afgelopen zaterdag. Last week, I was thankful for..

“Deep down you already know the truth.”

Victory Monday – vers gebak – JJ – Person of Interest – nepwimpers – warm weer – pepernoten – opgerolde mouwen .. swek on joe – appeltaart – zon – lekkere appels – het uitzicht bij Naab – wandelen met Mima en Budd – nepwimpertutorial – those contact lenses gurl – sushi – voice over inspreken – schoonmaken bij de Naabster – zoetsappige dadels – foto’s van mijzelf gevonden op Pinterest – Halloween songs – chocoladeletter – Expeditie Robinson – vooruitwerken – payday – onverwachts uiteten – lachbuien – city lights – album What The Trone – regen op het dakraam – carpaccio – oogdruppels – gameday – girl’s night out – homemade sushi maken – 1100 followers op Instagram – mijn Meets Cynthia van Van Gogh – Milka chocolade met vanille pudding – Sudoku – itsAaron.com – roze lipstick – korting bij de Hema – Jackie cola – nagenieten van The Opposites – shoppen met brada.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


4 Comments

 • Hmm zoetsappige dadels, zou ik ook dankbaar voor zijn! Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om te reizen door Azië.

  Reply
 • Mariska

  22/09/2014

  Payday haha die heb ik aanstaande donderdag.. JIEHA!

  Reply
 • Irma

  22/09/2014

  Jij had een goede week volgens mij! :)

  Reply
 • Eilish

  23/09/2014

  Expeditie Robinson! I love it! Ik wou dat ik zoveel kon opnoemen! Doe je goed!

  Reply

Geef een reactie