Veilig sporten met een sportband! (+WINACTIE 2x!)

Weet je hoe vaak mijn telefoon wel niet is gevallen tijdens het hardlopen? Het beeldscherm lag nog net niet aan diggelen, maar ik had de reddende engel op mijn telefoon geklemd, namelijk Aaron Rodgers. Helaas is het beeldscherm gesneuveld door andere praktijken, maar hoe onhandig is het om tijdens het sporten op de crosstrainer je phone vast te houden? Bij Smartphonerunning hebben ze daar iets opgevonden!

large-3

Het is niet alleen bij de crosstrainer dat je telefoon in de weg zit. Je bent gezellig aan het Whatsapp’en met de broeders, alvast de plannen voor het weekend aan het maken, avondjes uit aan het regelen of heerlijk aan het bloggen op het mobiele device. Tegenwoordig is dit allemaal mogelijk, maar soms wil je er ook keihard voor gaan. Even helemaal los, inclusief muziek, maar hoe doe je dat nou?

large

Smartphonerunning heeft een sportband die speciaal bij jou past! Een band je die om je arm omhoog kan schuiven en op zijn plek zit op je bovenarm. Je iPhone kan je erin stoppen en hiermee heb je toch tijdens het sporten als je TO THE MAX wilt gaan jouw eigen muziek bij de hand + als er iets gebeurt ben je veilig, want jij kan het telefoontje zelf plegen!

large-1

Niet alleen heb je de normale sportband, maar je hebt ook een belt wat je om kunt doen. Dit is bevestigd om je heupen en hangt er niets aan je arm, maar bevindt het zich om je middel. Je kunt je gewoon door bomen, bossen en als je de waterproofband neemt door water manoeuvreren. Ben je een avondsporter? Of ga je in de vroege ochtenduren als er nog niemand is? Maak dan gebruik van de reflecterende banden, zodat men jouw goed op het wegdek ziet!

large-2

SmartphoneRunning heeft niet alleen de banden in het assortiment, namelijk ook oordopjes, speciale waterdichte accessoires, waar ook oordoppen onder vallen en een waterdichte hoes. Ook kan je voor de iPod daar te recht en verkopen zij ook producten van anderen merken zoals BlackBerry, Google, HTC, LG, Motorola, Nokia, Sony en de Samsung!

large

Dankzij SmartphoneRunning mag ik twee gave iPhone sportbanden weggeven waar jij je telefoon in kan doen tijdens het sporten. Veiligheid als eerst, vrije handen, geen gebroken glas en zelfs jouw telefoon is veilig achter plastic op jouw bovenarm bevestigd!

De voorwaarden van de winactie:
– Vermeld in de comments dat je meedoet (Belangrijk!)
– Like de Facebookpagina van SmartphoneRunning
– Like de Facebookpagina van BEAUTY KONING
– De winactie loopt tot en met 12 oktober 2014.

Was jij al bekend met de website? En wat vind jij van de sportbanden?


12 Comments

 • Madelon

  24/09/2014

  Oew die zoek ik al een tijdje! Ik doe graag mee en like beide pagina’s :D

  Reply
 • Jolijn

  24/09/2014

  Handig! Ik doe graag mee (:

  Reply
 • Anita H.

  26/09/2014

  Ik doe mee! En nee, ik was nog niet bekend met deze website. Absoluut handig en daarom doe ik ook graag mee. ;o)

  Reply
 • Lisa

  26/09/2014

  Oh wat tof! Ik sport alleen niet, haha. Shame on me!

  Reply
 • Lilia

  28/09/2014

  leuke winactie, ik doe mee! xo

  Reply
 • Gerda

  28/09/2014

  Dit is echt een item die je moet hebben! Waar laat je het als je geen zakken heb om het in te doen …lastig en je wilt het toch bij je hebben dus dit is ideaal bij het sporten! Heb ook gelijk een kijkje genomen op de site http://www.smartphonerunning.nl/ en heel handig en makkelijk dat ze er zijn!

  Reply
 • Nina

  30/09/2014

  Ik doe graag mee en like beide pagina’s! Hij is GAAFFFF!!!

  Reply
 • R. Akrouh

  03/10/2014

  Ik doe graag mee aan de actie. Met deze website was ik nog niet bekend, maar wat zijn die sportbanden handig! En beide pagina’s geliked.

  Reply
 • Mary

  04/10/2014

  Kende de site nog niet maar lijkt me superhandig zo’n band. Helaas zit het sporten er nu even niet in. Maar mijn vriend is fanatiek aan het hardlopen en zou erg blij worden van een sportband. Daarom hoop ik toch een kansje te maken. Beide pagina’s geliked.

  Reply
 • monique weber

  06/10/2014

  ik doe heel graag mee

  Reply
 • Stephanie

  08/10/2014

  Ik doe mee :) tof! Niet voor mijzelf, maar voor mijn leuke vriend! Hij rent nu een half jaar en het gaat steeds beter. Hij wil volgend jaar meedoen aan een marathon. Denk dat hij deze sportband kei handig vind voor zijn Samsung :)

  Reply
 • Dobing

  09/10/2014

  Ik doe mee en bedankt voor de uitvinding lijkt me suoer handig en was er nog niet mee bekend

  Reply

Geef een reactie