Gold in September Meets Cynthia! (MUST READ!!)

De oktobermaand kleurt roze, speciaal aandacht voor borstkanker, net zoals dat mannen hun snor laten staan in november, in verband met „Movember”, aandacht voor prostaatkanker en nu hebben we ook Gold in September. Misschien ben je er niet bekend mee, maar in de USA is het MACC Fund daar ook een onderdeel van. Vandaag een speciale editie van de Meets Cynthia, namelijk Gold in September Meets Cynthia!

IMG_4031

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De NFL-spelers staan bekend om hun charity, zij doneren, maken deel uit van foundations en helpen regelmatig in de buurt, zowel in de omgeving waar zij wonen als in de teams waar zij spelen met organisaties. Zo spelen zij in oktober met roze lintjes op petjes en outfits, dragen zij roze zweetbandjes en gebruiken handdoeken in dezelfde kleur. Aaron Rodgers, de quarterback van de Green Bay Packers was altijd al actief voor het MACC Fund, maar dankzij zijn nieuwe actie, ItsAaron.com, kwam ik achter Gold in September.

IMG_4019

3 SUGARPILL

Rodgers is niet alleen een sterspeler, maar meegaand met de samenleving, helpt iedereen en zijn charismatische praat doet je smelten. Voor het nieuwe seizoen van zijn serie ging hij op bezoek bij Annie, omdat zij haar tweelingbroer verloor aan kinderkanker. Jack had Rodgers al eens eerder ontmoet, een ontroerende video waarin hij Jack op zijn kale hoofd kust als hij wegloopt.

IMG_4034

11

Annie wilt graag dat september de gouden maand wordt voor het MACC Fund, wat staat voor Childhood Cancer Research Fund. Dit is een foundation speciaal voor kinderkanker, maar ook gerelateerde bloedonderzoeken. Zij wilt men er bewust van maken over de overlevingskansen, maar haar concept is prachtig.

IMG_4023

Het gaat vandaag niet om de make-up look, deze heb ik opgenomen in een video, zodat we er later op terug kunnen komen, maar vandaag gaat het om Gold in September. Laat Annie haar amazing project uitkomen om de maand september goud te laten kleuren. Let it be Gold in September!

Bekijk de video voor meer duidelijkheid over haar project.

Doe jij mee aan Gold In September?!


8 Comments

 • Bertine

  27/09/2014

  ik ken het niet.. dat goud in je wenkbrauwen is geweldig!!

  Reply
 • Lisa

  27/09/2014

  Prachtig :)

  Reply
 • Ik dacht eerst even, wat een heftige make-up look. Maar ’t is voor een goed doel! En het staat je stiekem ook nog gewoon.

  Reply
 • Jasmine

  27/09/2014

  Ik had er nog nooit van gehoord, dus heel goed dat ze het bekender maken, ontzettend mooie video hebben ze samengesteld!

  Reply
 • Eilish

  27/09/2014

  Ik kende het niet. Mooi dat je er aandacht aan besteed! Goud staat je goed!

  Reply
 • Mariska

  28/09/2014

  Een heel mooi initiatief. En de look staat je ook niet verkeerd!

  Reply
 • Wauw, heel gaaf! Tof dat je er aandacht aan besteed :)

  Reply
 • Irma

  30/09/2014

  Aw, wat een hartverwarmend filmpje!
  I like the look! Gouden wenkbrauwen zijn awesome :)

  Reply

Geef een reactie