VIDEO: HAAR KRULLEN ZONDER HITTE!

De ijzeren stok ligt al een aantal weken weer in de make-uplade, een historisch moment, want de Pearl Wand was mijn beste vriend. Totdat ik snellere en ook nog steeds prachtige hairdo’s kon maken. Helaas blijven de krullen mijn favoriet, maar ditmaal zonder hitte en nog steeds een lekkere volle kop met haar. Haar krullen zonder hitte, de vernieuwde versie!

Schermafbeelding 2014-09-25 om 21.04.59

Klik hier als je de haartutorial niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de tutorial heb gebruikt:
– Kyrell Volume Mousse
– Schuifspelden
– Haarklemmen
– Albert Heijn Haarlak
– Aussie droogshampoo

Kan je het geloven? Geen neppe haarstukken, of touperen, maar gewoon krullen door middel van een nachtje slapen en wat haar producten waarmee je de boel prept, zodat het nog langer blijft zitten. Minimaal heb je twee tot drie dagen plezier hiervan, helemaal als je je haar niet in een staart doet, dat is namelijk funest voor de krullen, alhoewel je van de volume blijft genieten!

Krul jij je haar weleens zonder hitte?


10 Comments

 • Sheela

  28/09/2014

  Wauw! Prachtig gewoon, het gaat bij mij alleen super lang duren, ik heb zo veel haar :(

  Reply
 • femketje

  28/09/2014

  woah lijkt me wel veel werk om ze stuk voor stuk in te draaien XD maar holy moly, super gorgeous effect!

  Reply
 • emily

  28/09/2014

  Gorgeous!!
  Keep up the good work!!!!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  28/09/2014

  Kijk eens wat een diva curls! Love it!

  Reply
 • Birte

  28/09/2014

  Lijkt me idd een hele klus, maar het resultaat mag er zijn!

  Reply
 • Handige uitleg geef je erbij! Ik heb zelf echt super dun haar en heb zoiets wel eens geprobeerd maar dat ziet er niet zo charming uit zeg maar ;) Heb je nog tips voor dun haar?

  Reply
 • Superhandig!! Ik ga dit zeker eens proberen :)

  Reply
 • Rachel Kromdijk

  30/09/2014

  wat ben je toch een leuke meid erg handige video liefs x

  Reply
 • petra

  01/10/2014

  Wat een mooi resultaat!!! Maar je bent er waarschijnlijk wel even mee bezig om al die haarplukjes in te rollen!! Ik doe gewoon twee dotjes in mijn haar, en dan heb ik beetje golven in mijn haar, haha!

  Reply
 • Nicolien

  08/10/2014

  Ik heb even een vraagje, altijd als ik mijn haar heb gekruld en ik ga ermee slapen is het de volgende morgen een dikke klittenbende. Heb je daar nog een tip voor?

  Reply

Geef een reactie