Last week, I was thankful for.. #17

De zeventiende editie alweer! De weken vliegen voorbij en Halloween gaat naderen. Gelukkig ben ik al in de bloederige sferen met de vampire fangs, de Halloween liederen en de kaneelsmaak opgelost in kokend heet water. Laat de feestdagen maar komen, dubbel genieten, maar last week, I was thankful for.. 

ffff36dda43b47967d340fe8ec7f54ed

Halloween muziek van The Nightmare Before Christmas – kaneelthee – wandelen met de stormachtige dagen – nieuwe stats counter voor de website – Eminem – Here comes Honey Boo Boo – foto’s van blije winnaars – aardbeienthee – mijn e-mail bijgewerkt – de rode HEMA lipstick – actief zijn op INSTAGRAM – het maken van Halloween looks – stappen – voice overs doen – regen – wandelen met Budd – Moby – tanden bleken – mijn grimekit – Spotify – online shoppen – Tiny Hands van Lush – voor het eerst kapsalon gegeten – fijn gesprek met de fake Italiaanse God – dadels – mijn Packers hoodie! – nieuwe kleding – CK One parfum for her – city lights at night – thuisbezorgd.nl – rietjes – Jack Daniels – de haarshampoo + conditioneer van Hairwonder – orde krijgen – nieuwe Saints Row opkomst – koude nachten – The Rolling Stones – verven bij Naab – spannende wedstrijd. 

Waar was jij vorige week dankbaar voor?


12 Comments

 • Eilish

  30/09/2014

  Nou, voor een hele hoop! Ik schreef er ook een artikel over hihi! Al ben ik nog niet zo goed in positieve puntjes opschrijven! Jij wel zie ik! Goed bezig!

  Reply
 • femketje

  30/09/2014

  jaaaa halloween looks :D

  Reply
 • Kirsty

  30/09/2014

  Wat een leuk lijstje! En wat grappig dat je voor het eerst kapsalon hebt gegeten, wij hebben dat van het weekend nog laten bezorgen, had er na een hele lange tijd wel zin in haha!

  Reply
 • Jasmine

  30/09/2014

  This is Halloween, goh nu zit dat in mijn hoofd. Ardbeien en kaneel thee, kaneel is sowieso voor mij – kan niet wachten tot ik de herfstthee in handen krijg!

  Reply
 • Manon

  30/09/2014

  Voor het eerst kapsalon??? serieus :D!!!!!! oh dat is zo lekker he je hebt heel wat gemist zeg. Lekker beetje Jack Daniels sippin YUM Ik ben trouwens heel erg benieuwd naar je halloween looks, jij maakt echt van die geweldige looks

  Reply
 • Irma

  30/09/2014

  Ooh wandelen op stormachtige dagen, my favorite!
  Echt heerlijk om dat te doen in de herfst!

  Reply
 • Silke

  30/09/2014

  Thee! Dat maakt het herfstige gevoel gewoon compleet. Ook was ik dankbaar voor de leuke, hoge sprongen van mijn blije konijntjes, jouw emails, het gespin van Krieltje en de jacht op mijn wiebel tenen van Dexter. En voor Dennis natuurlijk. <3

  Reply
 • Angela

  30/09/2014

  Leuke dingen om thankful voor te zijn! :)

  Reply
 • Birte

  30/09/2014

  Hahahahaha, ‘Here Comes Honey Boo Boo’… Daar word ik ook ALTIJD happy van :-).

  Reply
 • Sara

  30/09/2014

  Wauw wat een uitgebreid lijstje! Mooi om te lezen. Je halloween looks zijn trouwens echt bangelijk goed!

  X Sara

  Reply
 • Shanti

  30/09/2014

  Wat een ontzettend fijn lijstje <3

  Reply
 • Mirne

  01/10/2014

  Wow, wat een hoop! Ik zou het ook eens moeten bijhouden want ik ben het alweer vergeten. :D

  Reply

Geef een reactie