Morgen is het zo ver.. The Vampire Diaries!

Oktober is de maand waarin het bloed gaat druppelen. De 30ste is het namelijk weer zo ver, Halloween staat voor de deur en voor de Nederlanders Sint Maarten op 11 november, de dag wanneer jouw lichtje branden mag! Goed nieuws voor de bloedzuigende hete vampiers onder ons, want morgen start dé serie van het jaar, namelijk The Vampire Diaries!

large-1

Enthousiast begonnen ze met uitzenden op Net5 met het eerste seizoen, vaag volgde ik hier en daar een episode, maar bij seizoen twee haakte ik alweer af. Niet alleen ik stopte met het kijken van de wereldberoemde vampiersserie, want het was een gedurende tijd van de Nederlandse buis verdwenen. Thank god voor het internet, waar ik de pornografische foto’s van Damon weer tegen kwam. Oké, dan nog maar een kansje wagen..

large-1

Twintig hoofdrolspelers verder, ze komen en gaan, maar het is één van mijn favorieten series! Het komt in de top drie terecht, nummertje twee, helemaal met Klaus en Damon. Dan heb je ook nog Elija en het knappe broertje van Elena wat in twee seizoenen stijgt naar de nieuwe Schwarzenegger. Een gemiddeld seizoen bevat zo’n 24 afleveringen, maar nog steeds te weinig!

large

PAS OP, HEB JE TVD NOG NIET GEZIEN? SPOILER ALERT!

Gelukkig begint morgen seizoen 6 waarin Elena aan de drugs gaat om haar lover weer te kunnen zien. Damon piepte er vorig seizoen tussenuit, nadat hij aan de andere kant terecht was gekomen. Enzo schijnt ook terug te komen in het volgende seizoen, net zoals Elaric, maar ook anderen mensen schijnen terug te komen + de producer vermeldde erbij dat ze de stukjes gingen lijmen? WIE WAT WOH.

EINDE SPOILER ALERT.

large

De vorige seizoenen vielen allemaal bij mij in de smaak, bij elke cliffhanger op het einde van een episode zat ik op het puntje van mijn stoel en brak mijn hart bij het zien van de laatste aflevering van seizoen vijf. Laat dat zesde seizoen maar aanbreken en mogen er nog vele gaan volgen. Hoe gaat het aflopen? Wat gaat er gebeuren met de vampiers en de andere hybrids die aanwezig zijn? Barst de hel los? Want dat gebeurt morgen in Amerika wel met de nieuwe release van het zesde seizoen! Ga jij het online kijken?

Kijk jij TVD? En wat denk jij dat er gaat gebeuren?


14 Comments

 • Rachel Kromdijk

  01/10/2014

  oh ik heb er wat tranen bij gelaten bij VPD ik vind het zo’n goed verhaal hebben! Ik hou van Elena en hoe ze brak toen demon Matts nek brak en dat ze weer der gevoel terug kreeg ” voor even ” toen zette ze het om in haat och och.. liefs

  ik heb zelf drie dvd’s seizoen 1 2 en 3

  Reply
 • Mariëlle

  01/10/2014

  Oeps sorry ik kijk het niet, ik ben een van de weinigen geloof ik haha! Buitenbeentje 1.0 !?

  Reply
 • Karen

  01/10/2014

  Nee, maar als ze zelfs in mijn favoriete soap eraan verslaafd zijn.. hmm :)
  ben door jou ook naar Orange is the new black gaan kijken :’)

  Reply
 • Manon

  01/10/2014

  Ik ben vorige week begonnen met deze serie en ben er nu al gek op!

  Reply
 • Linda

  01/10/2014

  Yaay ik volg het al vanaf het begin en ben zo dol op die serie! ;D

  Reply
 • Kiss & Make-up

  02/10/2014

  Ik ging hier een hele mooie comment typen, maar toen begon ik te dagdromen over Perfection Incarnated (Damon dus) en nu weet ik niet meer wat ik wou schrijven… <3

  Reply
 • Natasja

  02/10/2014

  Leuke post! Ik dacht… ik ga het toch ff lezen.. alhoewel TVD helemaal niet meer mijn ding is. Ik begon echt elke personage te haten.. dus toen besloot ik maar te stoppen na seizoen 4. Wel leuk om te lezen dat genoeg andere mensen er nog wel van kunnen genieten!

  Reply
 • Puck

  02/10/2014

  Ik heb de spoilers maar niet gelezen, want ik heb er nog niks van gezien! wie weet ga ik het ooit nog kijken! :)

  Reply
 • Stephanie

  02/10/2014

  IAN <3
  En jaaaa ik kijk V&D en nog een miljoen andere series :P

  Reply
 • Oeh, ik ga de nieuwe aflevering zometeen kijken! Ben zo benieuwd!

  Reply
 • Beautyparisienne

  04/10/2014

  Ooh die laatste aflevering van TVD S5 was echt klote, met tranen in mn ogen kon ik alleen maar NEEE NEEE NEEE roepen. (tot grote ergernis van mijn vriend haha) Wat een ellende. Zo triest! Ik kan niet wachten om S6 E1 te kijken! Wat echt vervelend is, 1 episode kijken en vervolgens moet je weer een week wachten..NOOOO Can’t take it!!! haha

  Reply
 • Kimberly

  07/10/2014

  De laatst eps van seizoen 5 ohh zo erg hoe hard ik heb gehuild haha echt erg! De eerste aflevering van seizoen 6 vind ik nog niet heel bijzonder, hoop dat daar verandering in komt

  Reply

Geef een reactie