“Roseanne” Jenna Elfman Meets Cynthia!

Van kleins af aan zat ik voor de buis, te kijken naar de fascinerende serie van Roseanne. Het arme gezin in een achterstandswijk in Amerika, waar Roseanne herself met haar gezin woonde. Pure armoede, maar ze wisten het te rooien, vervolgens kwam het winnende lot binnen, vielen mensen als dode bosjes om hun heen neer en kwam Dharma van Dharma & Greg voorbij op de achterbank. Een betoverende make-up look en een snel gemaakte keuze, ‚Roseanne’ Jenna Elfman Meets Cynthia!

2

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Roseanne verschijnt vaak in de namiddag op de televisie, tijdens mijn middagse fruithapje, waarin niet-boeiende make-up looks verschijnen, totdat ik die van Jenna zag. Casual eyes met een oranje lip. Het pakt iets anders uit in de video, dan dat ik op TV zag. Mijn variant is namelijk lichter en iets kleurrijker, maar alsnog een kopie van haar.

IMG_4104

16-inglott

Eerst wilde ik geen primer gebruiken, maar een oogschaduw gaat gewoon mooier op de huid, als de Too Faced Shadow Insurance erop zit, dus ook ditmaal het pareltje als basis. Met een potlood van Max Factor, de donkerbruin van de Excess Longwear Intensity liner, trok ik een lijn rondom mijn ogen, smugde deze om er vervolgens met Cappuccino uit de Sleek palette Au Naturel op het ooglid eroverheen te deppen.

IMG_4106

IMG_2259-1024x768

De INGLOT oogschaduw in kastanjebruin schetsend over de eyeliner, maar wel wat vervagen naar boven, zodat het een mooi bruin rookgordijn werd. Hetzelfde potlood ook op de waterlijn, wimpers krullen en de Golden Rose City Style & Length Mascara eroverheen! Onder mijn wenkbrauwbot bracht ik nog een gelijke kleur aan als mijn huid, toch nog voor die pop of highlighter.

1

IMG_4118

Zo gemakkelijk is de ooglook, zo moeilijk worden de lippen. Dat valt wel mee, maar met de drie lipsticks o.a. van Revlon, Wet N Wild en Rouge à sèvres lipstick in 203, die aan de buitenkant van mijn lippen ging. Ik werkte met Revlon It Girl verder naar binnen, vulde alles in en voor de extra shine in het midden koos ik voor oranje lipstick met een metallic finish van Wet N Wild, de 516C.

IMG_4116

BE Makeup Creative Diamond Glow foundation aangebracht met de kabuki brush van BoozyshopLOVE THAT ONE! – en geseald met de Etos finishing powder. Shapen met dé beste matte bronzer van NYX, de Blush Taupe. Een mineral blush met een peachy kleur op de appels van mijn wangen, gefikst met Desert Rose van Bellàpierre en de ELF highlighter in Gotta Glow op de hoge punten in mijn gezicht. ALL ABOUT THAT GLOW THO. 

IMG_4108

Eenvoudiger dan ooit! 3D lippen, ik teken daarvoor. De metallic glans in de Wet N Wild lipstick geeft je lippen die extra boost, alsof ze twee keer zo vol zijn. Hey, niet alles is wat het lijkt, vooral met Gotta Glow op de jukbeenderen of de ooglook die er moeilijk uitziet, terwijl het een piece of cake is!

Keek jij Roseanne? Of ging jij voor Dharma & Greg?


9 Comments

 • Joy

  04/10/2014

  Gave look!

  Reply
 • Manon

  04/10/2014

  Weer geweldig gedaan!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  04/10/2014

  Stunning! Alles klopt echt aan deze look. En ook je haar vind ik geweldig.

  <– feeling a bit jelly

  Reply
 • irma

  04/10/2014

  Wauw! Je ziet er echt GORGEOUS uit!

  Reply
 • Wat een prachtige look again! En je haar zit echt zo goed op de foto’s!

  Reply
 • Kyracamera

  04/10/2014

  eyebrow game strong!

  Reply
 • lisa

  05/10/2014

  Ahhh Roseanne! Super leuk :)

  Reply
 • Evelien

  08/10/2014

  I luuuuv the mineral blush en de matte bronzer! Prachtige look!

  Reply
 • Natasja

  10/10/2014

  Ha! Ik keek Roseanne ook toen ik als kind opgroeide. Super grappig altijd, maar wat een deprimerende final had de serie zeg. Je look is weer geslaagd.. en je lippen!! Oh-so pretty, girl!

  Reply

Geef een reactie