Pink Galaxy Phantasee kleurlenzen! (+FOTO’S!)

Het is dat ik anders niet mee mee mag naar afspraken of uitjes met de broeders, want sommige vinden de witte juweeltjes een tikkeltje over de top. Stiekem wilt men niet meedelen dat ze de rillingen krijgen van de lenzen, maar het is tijd om de collectie uit te breiden. Zwarte lenzen met een roze draai erin. Uniek, bevatten een kleurtje en zijn deze wel geschikt voor overdag?

pink galaxy kleurlenzen

pink galaxy kleurlenzen

De lenzen koos ik random tijdens mijn shop avontuur vorig jaar, maar omdat deze een houdbaarheidsdatum hebben die je niet wilt overschrijden in verband met je tere ogen, spaar je ze net zo lang op, totdat het mogelijk is om ze regelmatig te dragen. Opnieuw de glazen potjes, die geseald zijn met metaal waar je je eenvoudig aan openhaalt. Verwijder dit daarom ook met een tang, wip vervolgens het rubberen dopje eruit en je kunt de lens pakken!

pink galaxy kleurlenzen

pink galaxy kleurlenzen

Wees voorzichtig met het eruit halen van de lens, doe dit met een wattenstaafje. Laat het watje genoeg vloeistof opnemen, neem de lens op het dotje en trek het stokje rustig terug. Vul je lenzenbakje met lenzenvloeistof, laat de Pink Galaxy minimaal drie uur in het vloeistof weken. Ze worden hierdoor zachter en aangenamer voor de ogen.

pink galaxy kleurlenzen

pink galaxy kleurlenzen

Ze hebben een diameter van 14 mm, wat iets groter is dan mijn eigen iris, waardoor je die verfrissende blik blijft behouden. Je oogomvang kan verkleinen, maar dankzij de grootte van de lenzen, lijkt het net alsof je nog steeds geïnteresseerd om je heen kijkt. Rode ogen? Nauwelijks zichtbaar. Vermoeide blik? Gone. Wasted? Nuchter.

pink galaxy kleurlenzen

Het comfort van de lenzen is op en top, geen wazigheid, troebele blikken of lenzen die verschuiven in je ogen. Doordat Pink Galaxy zo goddelijk in mijn oog ligt, gebruik ik ze enorm vaak, zowel voor het uitgaan als voor make-up looks en uitstapjes. Dan draag ik ze minimaal 6 uur per dag. De lenzen hebben een base curve van 8.6 mm en een centre thinkness 0.06 @ -4.00.

pink galaxy kleurlenzen

Men heeft nauwelijks door dat ik lenzen draag van een afstand, totdat ze dichterbij komen of in mijn ziel kijken, want dan merken ze op dat er iets anders is. Groene ogen, grijze ogen, nee, gewoon zwart met roze. Ze dekken niet mijn volledige pupillen, je ziet ook een blauwe rand, maar dat verschilt per licht, want pupillen vergroten of verkleinen dan.

De Pink Galaxy Phantasee kleurlenzen zijn één jaar houdbaar, maar ook voor een redelijke prijs verkrijgbaar bij YouKnowIt, waar ik ook de witte variant vandaan heb. De lenzen zijn namelijk ook ideaal voor met Halloween. Voor beide lenzen betaal je €18,74, zonder verzenden.

Gebruik jij kleurlenzen? Wat is jouw favo merk? En voor welke kleur ga jij?


5 Comments

Geef een reactie