Last week, I was thankful for.. #18!

Mijn hoofd zit nog steeds in de zomervakantie, ondanks dat het kouder wordt, regent, maar een Nederlandse zomer kent ook deze weersomstandigheden. Thuisbezorgd is daarom enorm handig, net zoals één uur in de nacht, als je honger hebt. Liefde voor de pin up look, HEMA producten en de winnende footballgame van vorige week. Verven in het huis van Naab en een actief IG-account. Last week, I was thankful for..

"If you could keep only one memory, what would it be?"

Victory Monday – uitzicht bij Naab – The Rolling Stones – bad auditions van X Factor UK – streamen op Twitch – Rituals scrub – regen – gekkigheid met Stripperboy – thuis bleekset voor tanden – Goldstrike – kortingen – mensen kijken – Simon Cowell – Here comes Honey Boo Boo – vanille geurkaarsen – matte nagels – Enrique Iglesias – Saints Row – nieuwe album van Bizzy Bone – zwarte koffie – soft legs – AMAZING concert van The Libertines – popcorn – thursday night football – Amsterdam – iPad – augurk met kaas – goede vibe – de bovenstaande quote, waarover ik nog steeds nadenk – Sims 4 – dat de wonderen nog niet de wereld uit zijn – mini workouts – fantastische reünie met mijn broeder W. – beste avond uit in tijden – Rennies – Hema lipstick – Victory Friday – new hairdo.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor? En welke herinning wil jij graag behouden?


4 Comments

 • Irma

  07/10/2014

  Het klinkt alsof je weer genoten hebt van je week!
  Good for you! :)

  Reply
 • femketje

  07/10/2014

  lovely lijstje weer :)

  Reply
 • Liliane

  07/10/2014

  Pfoeh, de enige herinnering die je zou willen houden.. Dat is een moeilijke vraag girl!
  Ga ik even op zitten ;)
  Ik wens je deze week weer zo’n toffe week toe!

  Reply
 • Evelien

  08/10/2014

  Heerlijk dankbaar lijstje! Vanille geurkaarsen – sowiesooo. Ik brand ze ook weer als een malle nu het buiten guurder wordt. En Sims 4 <3

  Reply

Geef een reactie