VIDEO: SHOPLOG TIME MET SANS-ONLINE!

Pak deze week maar de winterjassen weer te voorschijn, of ga opzoek naar leuke vesten, omdat de temperaturen gaan zakken zoals je bloeddruk bij het zien van Ryan Gosling. Een kleine drop down low om vervolgens sky high te gaan! Trieste wolkbreuken die het zonnige leven proberen weg te duwen, dan maar het verdriet van de zomer wegshoppen bij Sans-Online!

Schermafbeelding 2014-10-05 om 21.14.52“Zie je die bloemenprint? Shit is aan.”

Klik hier als je de shoplog niet kunt bekijken.

De joggingsbroek zit als gegoten, vooral het warme stofje aan de binnenkant is met de frisse dagen zalig. Op de fiets komt er nauwelijks wind doorheen, wat inhoud dat het ideaal is voor in de winter. De kanten top met zachtroze pakt je toch in?! Dat zoetsappige kleurtje matchen met een nude lipstick en glos, inclusief een zachtroze ooglook? Voel ik daar een make-up tutorial aan komen?

En hoe denk jij over de bloemenprint top? Ik adoreer het! Van de printjes ben ik tegenwoordig niet vies, combineer ze met leuke fleurige blazers of een trendy lipkleur. Sale shoppen was één van mijn voornemens, want het is heerlijk en je bent lekker goedkoop uit! Net zoals de topprijzen en service bij Sans-Online! Neem gerust een kijkje in de webshop, want je bent zo verkocht aan een item!

Heb jij weleens bij Sans-Online besteld? En wat zijn jouw ervaringen met de webshop?


4 Comments

 • Manon

  07/10/2014

  Leuke aankopen heb je gedaan!

  Reply
 • Eilish

  07/10/2014

  Ik heb er nog nooit besteld… überhaupt nog nooit op de site gekeken, oeps! Dat ga ik eens doen!

  Reply
 • Kirsten

  08/10/2014

  Wat heb je heerlijk geshopt in de Sale, die joggingbroek lijkt me heerlijk!

  Reply
 • Poonpo

  23/12/2014

  i also planning for some pretty shopping for me :) hehe

  Reply

Geef een reactie