KisaMake Meets Cynthia!

In mijn Meets Cynthia kom ik heel wat celebrity’s tegen die mij graag willen zien en ik hen! De geliefde visagisten waar ik een praatje mee maak, maar ook de slang die ik spotte, van charity’s tot aan facecharts van jullie. Planeten en schilderijen, maar de huisdieren afdeling waren we nog niet gepasseerd. Vandaag een speciale Halloween tutorial inspired by een YouTuber, namelijk KisaMake Meets Cynthia!

1

Klik hier als je de tutorial niet kunt bekijken.

Sinds kort ben ik weer in mijn lenzenfase, waardoor ik mijn research goed doe. Hoe unieker de lenzen, hoe gaver de tutorials. Zo kwam ik terecht bij zijn YouTube channel. KisaMake is een SFX-held uit Japan, niet afkomstig uit het land waar hij woont, want naast Japans, spreekt Kisa Engels, Spaans en volgens mij ook deels Russisch en Zweeds. Een natuurtalent op verschillende gebieden!

Zo maakte hij de tutorial met de kat! Nadat ik geabonneerd was, kreeg ik een tik om bijna al zijn video’s te kijken wat met special effect make-up te maken had en kwam de kat tegen. Meteen schoot het idee voor Halloween binnen en niets is beter om hem te ontmoeten in mijn Meets Cynthia-categorie!

De producten die ik voor de tutorial heb gebruikt:
– NYX Jumbo Pencil White
– Grimas Schmink Zwart
– Grimas Schmink Wit
– Sleek Au Naturel Palette
– Sleek The Caribbean Collection Curacao Palette
– Maybelline Gelliner
– Max Factor Excess Volume Mascara
– Wet N Wild Lipstick In the Flesh
– Witte lenzen
– Neptanden
– Water

IMG_4135

Het duurde maar liefst drie uur, maar in de eerste tien minuten was het al zichtbaar wat ik ging worden. Het kattige snoetje is zo schattig om te zien, maar ook om te maken en de haren. De kleine piekerige stukjes, wat een precisie werk, but I totally loved it! Dankzij Kisa ontdekte ik dat ik met dit soort looks op Omegle kon om men bang te maken en of course love, er komt een Cat Goes On Omegle video!

Welke Halloween tutorial wil jij nog graag zien?


12 Comments

 • Wauw, wat een prachtwerkje. Je bent echt een make-up artist!

  Reply
 • Bertine

  11/10/2014

  woooow wat gaaf! echt super knap dat je dit kan!

  Reply
 • Maroussia

  11/10/2014

  Wat te gek! Ik ben benieuwd naar de omegle video :) x

  Reply
 • Melissa

  11/10/2014

  Oh echt geweldig dat je dit zo kan, super leuk! :D

  Reply
 • femketje

  11/10/2014

  super awesome! ♡

  Reply
 • Northflix

  12/10/2014

  WOW! Echt geweldig! Ben onder de indruk van je make-up skills!

  Reply
 • Birte

  12/10/2014

  Jezus man, wat een detailwerk. Het is toch echt zonde om dit achteraf opnieuw te verwijderen? Ik zou huilen, denk ik!

  Reply
 • Eilish

  12/10/2014

  Je bent echt wauw…. HOE DOE JE DIT?!

  Reply
 • Irma

  12/10/2014

  Dit. is. zoooo. gaaf! Complimenten!

  Reply
 • Evelien

  12/10/2014

  Hoooly! Jij bent te goed D: ik schrok gewoon alweer! Pffff. Tssss. Stoppen hoor Cynth. Vind het niet leuk meer ;___;

  Reply
 • Wauw, wat een kunstwerk weer! Heel knap gedaan!

  Reply
 • Poonpo

  10/11/2014

  These faces look funny to me , nice :) heheh

  Reply

Geef een reactie