VIDEO: Mijn paletten stash 2014!

Hoog aangevraagd, omdat iedereen graag een kijkje neemt bij de Cynth in haar make-upkast! Ik gebruik enorm veel palettes, van de 120 Palette tot aan de prachtige Sleek blushes met een hoge dosis aan pigment. Vandaag neem ik jou mee in mijn palettenstash, alle palettes van Too Faced tot aan de budget varianten die je toentertijd bij de Bart Smit kon kopen!

Schermafbeelding 2014-09-04 om 22.58.14

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Ja, ik heb veel ongelukjes met mijn palettes. Zowel de vingers die in de oogschaduws roeren, tot aan het sneuvelen van deksels en spiegels tot aan het kapotvallen van de compacte shadows. Mijn badluck, maar nu probeer ik zo voorzichtig mogelijk te zijn en heb ik een standaard palette voor het doen van mijn eyeliner, lenzen en lippen.

De palettes die je voorbij zag komen in de video:
Sleek Caribbean Collection Curacao Palette
– Sleek Au Naturel Palette
– Sleek Snapshots Palette
– Sleek Blushby3 Lace
Too Faced Naturel Eye Palette
– J’ouvert Cosmetics Sensay Palette
– 88 Palette Mat
– Zoeva 88 Palette Shimmer
– 120 Palette Warm Palette
Cherize Cosmetics 120 Smoke & Fire
– 88 Warm Palette Mat
– Zoeva 88 Warm Palette Shimmer
Zoeva Metallic Stones Palette
120 Palette

Het liefst gebruik ik ze bijna allemaal dagelijks, maar zoals ik al zei gaat dit met fases. Wie kan zich nog de Too Faced-fase herinneren? Of de 120 palette? Men leefde toentertijd liever in een kleurloze omgeving, dan mijn bizarre make-up looks. Ik was er dol op en dat ben ik nog steeds. Vele palettes komen trouwens van eBay, neem een kijkje daar, want je kunt ze vaak voor een prikkie roven!

Wat is jouw favoriete palette?


12 Comments

 • Natascha

  12/10/2014

  Zo jij hebt veel palettes! Jaloers hier;) De palettes van Zoeva zijn bij mij toch nog steeds favoriet.

  Reply
 • Melissa

  12/10/2014

  Wow, jij heb echt heel veel palettes! Echt geweldig gewoon ;)

  Reply
 • Jasmine

  12/10/2014

  Zoveel paletten en pans, ze worden goed gebruikt! Ah memories met Technic Electric, dat neonroze is ZALIG! Het Zoeva metallic palette = prachtig, ah op het einde was je gewoon random nummers aan het zeggen :D De laatste ben ik terug aan het grijpen naar een oud HEMA trio met rooskleuren (die helaas niet meer worden verkocht).

  Reply
 • Paola

  12/10/2014

  Wauw wat heb jij een geweldige paletten stash! Ik ben zelf ook echt dol op Sleek en ik hoop ze allemaal te gaan kopen!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  12/10/2014

  Hele leuke video. Ik heb ook lang Sleek palettes verzameld, maar de laatste tijd heb ik er geen meer bij gekocht. Het Au Naturel palet is inderdaad eentje dat je quasi altijd en overal kan gebruiken, het mijne helemaal kapot gebruikt :-) En Snapshots is ook een geweldig palet, super voor van knallooks ja. En ja, het is echt kerst voor je ’t weet! Ik tel al af. Niet voor Kerst zelf hoor, maar omdat ik dan weer naar Belgie kan :-)

  Reply
 • Maroussia

  12/10/2014

  Super leuk om al je palettes te zien! Wat zijn het er veel :) x

  Reply
 • Shannon

  12/10/2014

  Ohh wat een mooie palettes! Ik heb ze allemaal niet maar ze lijken mij jeel fijn!

  Reply
 • femketje

  12/10/2014

  awesome stash! :D

  Reply
 • Manon

  12/10/2014

  WOW HONEY! je hebt echt veel mooie palettes!

  Reply
 • Renate

  12/10/2014

  Wauw ik word altijd zo blij van al die palettes <3 Ik denk dat het toch mijn favoriete make-up product blijft! Ik krijg ook zin om te gaan makeuppen voor kerst!

  Reply
 • Amelie

  14/10/2014

  Wat een mooie collectie!

  Reply
 • Awesome om te zien! Je hebt echt zo’n prachtige palettes!

  Reply

Geef een reactie