Last week, I was thankful for.. #19

Mijn oren suizen nog na van het waanzinnige concert van The Libertines, de reünie met mijn broeder van een andere moeder W. en natuurlijk de twee afterdays dat de Packers hadden gewonnen. Last week, I was so thankful for a lot of things, maar ook deze week ben ik weer dankbaar geweest. Last week, I was thankful for.. 

large

Joey Graceffa’s vlogs – uitslapen – tissues met balsem – dubbele publicatie van artikelen – geurding voor in het stopcontact met kaneel – nieuwe nummer van Kendrick Lamar – uren in de SFX make-up zitten – gave samenwerkingen voor Halloween – nieuw idee voor BK – voice over sessies – Expeditie Robinson terugkijken – Furious Pete – Mam’s pasta – klussen – regenachtige dagen – blending brush van BoozyShop – mensen aan het schrikken maken op Omegle – de verfgeur van mijn eerste Packershirt – blije nichtjes met hun make-up producten – The Voice of Holland – leuke week in het vooruitzicht – SFX looks – Zwitsal wasmiddel – de nieuwste Wicked Lipsticks van NYX – maken van een wishlist voor kerstmis – kunstwerken van anderen – spannende Packers game – koude chips – bloggend neefje – Sims 4.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


13 Comments

 • Paola

  14/10/2014

  Leuk lijstje! Ik was dankbaar voor geurkaarsen, uit eten met het werk gaan, ladies night, mijn make-up stash en warme drankjes!

  Reply
 • Bianca

  14/10/2014

  Wat leuk dat je zo’n lijstje heb ! En dat je ook stil staat bij de “kleinere” dingen waar je dankbaar voor ben x

  Reply
 • Shannon

  14/10/2014

  Mooi dat jebzo terug dwnkt waar je dankbaar voor bent. Zou ik zelf vaker aan moeten denken zeg! Vorige week was ik blij met de mooie momenten die ik mee heb gemaakt door mijn studiereis in Spanje. En toen ik terug kwam hoe lief mijn familie mij aan het opwachten was!

  Reply
 • Rebecca

  14/10/2014

  Ghehe tissues met balsem.. Die heb ik ook veel gebruikt deze tijd..
  Mooi lijstje verder ^^

  Reply
 • beautyforgirls

  14/10/2014

  Ik moet ook nog echt een lijstje maken voor kerst.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Kiss & Make-up

  14/10/2014

  Zwitsal wasmiddel?! Dat bestaat? Zalig :-) Maarreuh, dankbaar voor regenachtige dagen? What is wrong with you, woman?

  Reply
 • Manon

  14/10/2014

  Leuk lijstje en ahww Mam’s pasta!!! <3 die moet ook op mijn lijstje haha toevallig eet ik vanavond weer mamas pasta

  Reply
 • sistersandsisters

  14/10/2014

  leuke lijstje x

  Reply
 • Evelien

  14/10/2014

  JAAA Zwitsal wasmiddel ♥

  Reply
 • José

  14/10/2014

  Leuk lijstje! Ik was dankbaar voor mijn nieuwe mac lipstick, een weekje Berlijn, naar de Mc Donalds en dat ik eindelijk een keertje op zaterdag kon uitslapen omdat ik pas ’s middags naar school hoefde.

  Reply
 • Maroussia

  14/10/2014

  Haha, erg leuk lijstje ^^ Ik was dankbaar voor een nieuwe video clip van mijn lievelings band :) x

  Reply
 • Jasmine

  14/10/2014

  Zwitsal, zoveel herinneringen zitten aan die geur vast! Prachtig schilderij ook, ik dacht eerst dat het allemaal marshmallows op stokken waren maar dit was ook goed ;D Ik ben blij voor elk moment dat me aan het lachen maakt.

  Reply
 • Irma

  16/10/2014

  Cynth! Heb je nog tips voor op mijn wishlist?
  Ik weet nooit wat ik moet vragen!

  Reply

Geef een reactie