Mijn voornemens 2014, hoe gaat het ermee?!

In het begin van het jaar duurt alles zo lang, januari is al niet mijn maand – alhoewel het dit jaar soepeltjes verliep – lijkt de rest om te vliegen. April was in een vingerknip om, net zoals mei, juni, maar ook juni. Binnen enkele dagen is het alweer augustus en hoe zal het gaan met de voornemens? Zit ik met mijn handen in het haar? Of pakt deze dame haar rust? You shall see..

voornemens update

voornemens update

Smeren met nepbloed, dat was mijn ding voor het nieuwe jaar! Ik schafte vorig jaar nieuwe producten aan, begon mijn kit uit te breiden – nam deze zelfs op! – en merk dat mijn skills inderdaad gaan verbeteren. Het wordt echter, ik merk dat de kleine details ook mee gaan doen en zelfs met de siliconenkit lukte de make-uplook! Ik ben er nog lang niet, maar er zit wel vooruitgang in! Missie 1: Special Effects Makeup skills verbeteren. GAAT GOED!

voornemens update

Het tweede voornemen was om geen make-up meer aan te schaffen wat op dieren is getest. DIKKE VETTE CHECK! Ik heb nooit meer iets aangeschaft wat op de arme poppetjes wordt getest. Zelf probeer ik alles te controleren via het internet en Naoki biedt mij echt een uitkomst. Ik houd van Soph haar site, maar vooral omdat beide lijsten ook gewoon up-to-date zijn. Het voelt goed om niet meer die shitzooi te kopen, maar alleen dierproefvrije cosmetica. Ik denk dat dit voornemen ook zal blijven gelden voor de komende jaren, misschien wel de rest van mi life, want er zijn zoveel goede merken die niet op dieren test! Missie 2: Geen beautyproducten kopen die op dieren zijn getest, loopt nog steeds uitmuntend!

voornemens update

Meer rust nemen? ROFL GURL PLEASE. Daar ben ik gewoon niet goed in, alhoewel ik veel uitga, meer uitstapjes doe met mijn broeders, maar ik pak niet mijn rust. Wat wel nieuw is, is dat ik met football gewoon alles neerleg en voorheen was ik nog ondertussen half aan het bloggen. Ik begin het te leren, maar het balans is er nog lang niet. Missie 3: Meer rust nemen, still working on that..

voornemens update

Mijn budget is ook niet geweldig, daarnaast spendeer ik soms net iets teveel op een aantal items wat ik niet nodig heb of die fles Jack Daniels, terwijl ik al drie maanden op droog brood leef. Gelukkig woon ik nog thuis! Sale shoppen doe ik niet echt, probeer het wel, maar nee. Dit is nog niet een denderend succes. Missie 4: Sale shoppen, beetje een fail.

voornemens update

In het vorige artikel had ik mijn vijfde voornemen niet vermeld en dat was namelijk om te slagen op school. Het was mijn missie om eerder af te studeren dan de gemiddelde leerling. Dat heb ik behaald, want op 27 maart 2014 behaalde ik mijn laatste eindgesprek met een voldoende. Het was onvoldoende of een voldoende en de Koning heeft dit gewoon GENAILD! YEAP, I FUCKING DID IT. Ik heb mijn Verzorgende IG diploma behaald en bij deze is missie 5: Mijn diploma behalen + eerder afstuderen ook BEHAALD.

Klik hier om mijn diplomeringsvlog te bekijken!

Van de vijf voornemens heb ik er drie behaald en ben ik met één bezig, maar sale shoppen probeer ik wel te doen, meer onbewust. Zo kocht ik wel verf voor enkele euro’s goedkoper, roof ik de kortingsbonnen van het internet en let ik goed op waar ik nu mijn geld aan uitgeef. Dankzij de Halloween creaties van dit jaar + de oefensessies gaat mijn SFX ook echt vooruit! Zo trots, helemaal hoe mijn zombie er vorig jaar uit zag en hoe deze er nu uitziet. LOVING IT!

Hoe gaan de voornemens bij jou?

PS. Dit is het 1500ste artikel op BEAUTY KONING!

6 Comments

 • Paola

  16/10/2014

  Mijn voornemens heb ik naar 1 maand alweer over mijn schouders gekickt! Goed dat je er zo bewust mee bezig bent en het merendeel van je doelen haalt!

  Reply
 • Mirne

  16/10/2014

  3 van de 5 is toch best goed! Sale-shoppen is juist mijn specialiteit haha. Ik kan er slecht tegen om ergens de volle prijs voor te betalen.

  Mijn goede voornemens gaan nog niet geweldig. Wel 15 kilo kwijt, maar daar ben ik pas later mee begonnen. :D

  Reply
 • Rachel

  16/10/2014

  goed bezig ik ben gestopt met roken en 6 kilo afgevallen nu nog in shape blijven leuke video was het geworden meid haha geweldig die blij heid liefs

  Reply
 • Kiss & Make-up

  16/10/2014

  Not bad! Die special effect skills van je zijn ECHT enorm goed hoor, dus dat doel heb je voor mij al dubbel en dik behaald. Maal tien. Tot de honderste. Plus infinity.

  Reply
 • Irma

  16/10/2014

  Good job, girl!
  En gefeliciteerd met je 1500ste artikel! Wat een mijlpaal! Daar mag best op gedronken worden dit weekend! :)

  Reply
 • Eilish

  17/10/2014

  Mooi om alles op een rijtje te zien! Rust nemen is ook gewoon ontzettend lastig, daar ben ik ook niet zo goed in, oeps! En wow, zoveel artikels! RESPEEECT! Ik heb bijna de 200 gehaald haha!

  Reply

Geef een reactie