HEB JIJ EEN PASSIE? GEEF JE OP VOOR DE BEZOEKERSWEEK VAN BK!

Van achtbanen waar ik angstig naar keek en dat was nog maar de foto, tot aan het kwijl wat uit mijn mond liep bij de foto’s van Judith met haar autopassie. Synchroonzwemmen met Monique, fotograferen met Karen, bloggen met dames en kledingstukken die voorbij kwamen. Heb jij een passie? Een gekke passie? Of gewoon iets wat je wilt delen? Geef je op voor de Bezoekersweek van BEAUTY KONING 2014!

Schermafbeelding-2013-08-29-om-00.38.35

Vorig jaar kwam het allereerste deel van de BK Bezoekersweek op de website, wat enorm goed werd ontvangen, zowel voor de dames die zich hadden opgegeven als de bezoekers zelf. De passie, de positiviteit en het geluk wat uit de artikelen af was te lezen, maakte mij enorm gelukkig, waardoor ik graag een tweede deel wil organiseren!

P1010495

Heb jij een passie voor tekenen? Maak jij kunstwerken waar je verliefd op bent geworden? Ben je actief in de sieraden? Of met een absurde sport? Doe je aan streetart? Heb je een Tumblr waar je dol op bent? Maak je muziek? Of ben je een trotse eigenaar/eigenaresse van een blog/twitter/website/youtube/socialmedia/alles? Dan zoek ik jou! Mensen met een passie zijn de beste mensen in het leven die je kunt treffen. Daarom zou ik graag met heel veel liefde jouw artikel willen publiceren op BEAUTY KONING.

bloemen_zpsec9c1471

Wat moet je doen? Schrijf een leuk artikel over jouw ding, dus je passie, een rode draad in je leven – maar het moet gezellig blijven! – een hobby of waar jij veel tijd insteekt. Van schilderen tot aan schrijven, knutselen of bezig zijn met technologie, zolang ik opleef in jouw artikel, publiceer ik het! Blogger of niet, bezoeker of niet, schrijven niet jouw ding? Zolang ik de passie proef, gaat het online.

Synchronised-Swimming-©-Getty-Images

De voorwaarden van jouw artikel voor de bezoekersweek:
– Schrijf over jouw passie, ding, rode draad in life, hobby, alles, enzovoort.
– Dit mag je anoniem inleveren, maar je naam, bijnaam of iets waarmee wij jou kunnen aanspreken zou awesome zijn. Lurkers, bezoekers en zelfs bloggers zijn toegestaan.
– Ben je een blogger? Maar wil je wel een passie insturen? Dat mag! Dan mag je ook je link in het artikel vermelden, overmatig spammen keur ik niet goed.
– Minimaal 250 woorden, natuurlijk mag het langer, maar houd er rekening mee dat niet iedereen 10.000 woorden wilt lezen.
– Stuur minimaal drie foto’s mee voor het artikel, omdat afbeeldingen de boel opfleuren en om een duidelijker beeld te geven van jouw passie!
– Artikel klaar? Foto’s uitgezocht? Verstuur het dan naar mijn e-mail: cynthia@beautykoning.com
– Je kan jouw artikel opsturen tot en met 30 oktober 2014!

Het overzicht van vorig jaar:
– De fotografie passie van Karen!
– Passie van de Car Chick Judith!
– Passie voor Ball Jointed Dolls!
– Ruige Rollercoastertripjes met Angelique!
– De Catmania passie van Tessa!
– De jurkjespassie van Tineke!
– Passie voor haar geliefde baby, namelijk Marita’s blog!
– Een muzikale passie van Charlotte!
– De synchroon zwemmende passie van Monique!

GEEF JE NU OP!


One Comments

Geef een reactie