Last week, I was thankful for.. #20

Het is alweer de twintigste editie van het dankbaarheid artikel wat ik wekelijks publiceer. Nooit verwacht dat ik het zou volhouden, maar het is mij meer lief, dan verwacht! Van een bloggend neefje met zijn trotste zusjes die een make-uppakket kregen van de Cynth en de nieuwste YouTubers die ik tegen kwam. Het nieuwe nummer van Kendrick Lamar en de nieuwste producten van NYX. Last week, I was thankful for..

Begin van mijn Engels YouTube kanaal – mijn eerste kerstoutfit – zure mandarijnen – gave iPhone case besteld – Hema lipstick – dagcrème – release van CynthiaKoningENG – gokken op de kermis – nieuwe blazer – shoppen bij de Primark – actief IG-account – ANNY Blue Bikini Girl nagellak – de samenwerkingen met Silke – mijn mening uiten  – nieuwe afspeellijst op Spotify – Pink met haar oude gouden nummers – appeltaart – Rudolphs Bakery – nieuwe mensen ontmoeten – Jack Daniels – sleepover bij Naab – longass nails – nieuwe nepwimpers – The Voice Of Holland – het nieuwe systeem van Apple – HairWonder shampoo + conditioner – geweldige avonden uit met mijn broeders – leuke football wedstrijd – contactlenzen – warme zomeravond terwijl het herfst is – Bellàpierre mineral blush Desert Rose.

Waar was jij laatst dankbaar voor?

Bekijk hier artikel #19
Bekijk hier artikel #18
Bekijk hier artikel #17
Bekijk hier artikel #16
Bekijk hier artikel #15


6 Comments

 • Maroussia

  21/10/2014

  zo leuk om dit lijstje van jou te lezen ^^. Ik was dankbaar voor mijn nieuwe bureau :) x

  Reply
 • Manon

  21/10/2014

  Weer een leuk lijstje en ik vind het gaaf dat je een Engels YouTube kanaal bent begonnen!

  Reply
 • Vanessa

  21/10/2014

  Leuk om te lezen. De kleine en simpele dingen maken soms nog het meest gelukkig!

  Reply
 • femketje

  21/10/2014

  hoera voor de laatste warme dagen in de herfst :D

  Reply
 • Paola

  21/10/2014

  Voor dezelfde mooie blazer als jij haha en voor de leuke shoptrip met mijn moeder!

  Reply
 • Irma

  23/10/2014

  Ooo appeltaart! I’m jealous.

  Reply

Geef een reactie