VIDEO: HOW TO NEPBLOED MET BOTSTUKKEN + TANDEN!

Zonder handen fietsen is de bomb, maar met handen fietsen en vallen als je dronken bent, is niet zo dope. Tandjes tuffen voor life! Je belandt in een vechtpartij, spuugt die grote klonten uit of wat dacht je van bloedproppen? Botsplinters? Of hele stukken bot? Vandaag laat ik aan jou zien hoe je die shit kan fiksen!

1-gun-1024x768

Klik hier als je de video niet kunt bekijken!

De benodigdheden voor de klonten:
– Keukenpapier
– Kop met nepbloed -> recept vind je hier!
– Ben Nye Nose & Scar Wax
– Mehron Liquid Latex
– Palet
– Spatel
– Kwastje

Juk, smerigheid to the max! Je kunt met behulp van wat opdroogt latex wat op het palletje zat tot een balletje draaien, meer latex toevoegen, opnieuw laten drogen en het proces een aantal keer herhalen tot de ultieme bloedprop! DROP IT’S LIKE A HOTTT in het nepbloed en het propje komt mooi tot zijn recht in een wond.

Heb jij al een idee voor je Halloween look?


Geef een reactie