Halloween overzicht 2014!

De dag waar mijn SFX-hart naar uit heeft geleefd! Menig man gaat je aan het schrikken maken, het nepbloed gaat over de balk, want iedereen wilt wat ketchup op zijn wangen. De eerste Halloween tutorial kwam weken geleden online en vandaag staan ze allemaal op een rij onder elkaar. Bekijk het Halloween overzicht van 2014!

1-gun

IMG_2021-1024x768

Het gaat voornamelijk om de Halloween tutorials, maar ook daar verscheen een hele reeks van. Ik startte met de vrouwelijke versie van SAW. De films hadden mij geïnspireerd, toentertijd maakte ik al een mannelijke versie van de pop, maar dit jaar bracht ik ook een vrouwelijke versie op de markt. Bekijk hier de tutorial van de vrouwelijke SAW-versie.

1 VAN GOGH

Van Gogh behoorde niet tot mijn Halloween looks, maar tijdens mijn zoektocht naar de tutorials die online waren gekomen, spotte ik het kunstwerk opnieuw. Hoe vet zou het zijn als jij rondloopt met een schilderij waar Nederland trots op is? Starry Night van Gogh, die terugkwam in een Meets Cynthia, waar mijn droom werkelijkheid werd. Bekijk hier Van Gogh ‘Starry Night’ Meets Cynthia.

1

1

Stiekem had ik op Twitter followers al warm gemaakt voor de ellendige brandwond die ik had opgelopen tijdens het krullen van mijn haar. In paniek kreeg ik WhatsApp berichten, Facebook messages en veel mentions. Gelukkig ging het maar op een Halloween tutorial! Tweedegraads verbrandingen door de pearl wand. Nog steeds gebruik ik de tang met liefde. Bekijk hier de video waar het mis gaat en check hier hoe ik de brandwond met SFX-spullen opzette.

7-1024x687

6-1024x7681

Ebola gaat nu de hele wereld over, maar wat dacht je van de vleesetende bacterie? Makkelijk te maken met behulp van wat latex en rode schmink. Natuurlijk moeten we het nepbloed niet vergeten. Kleine rondjes waar je de kriebels van krijgt. Bekijk hier de tutorial van de vleesetende bacterie.

Schermafbeelding 2014-10-24 om 23.54.48

The Walking Dead komt met seizoen vijf en ik bracht mijn walker back to life! De zombie look maakte ik een paar jaar geleden, waardoor ik kon zien hoe mijn SFX-skills omhoog zijn gegaan. Rottende tanden, een botstructuur and some NASTY THINGS. Natuurlijk bracht ik ook een bezoekje aan Omegle. Bekijk hier de zombie tutorial en hier hoe ik mensen de stuipen op het lijf jaagde.

IMG_3561

Met alleen de zombie make-up ben je er niet, want je wordt namelijk ook geïnfecteerd! De gruwelijke bijtwond op mijn arm stond daarmee in verbinding. De tandafdrukken zijn duidelijk te spotten, het bloedt sijpelt naar beneden en het virus is geactiveerd. DE SHIT IS AAN. Bekijk hier de zombie beet tutorial.

1

Niet alles bestaat uit bloed en lastige producten waarmee je aan de slag moet, want het is ook mogelijk om met alleen schmink jezelf om te toveren tot een ware kat. De lenzen, neptanden en het snoetje zijn de kernmerken. Vergeet niet de snorharen! Check hier hoe jij jezelf kunt omtoveren tot een harige valse kat.

Schermafbeelding 2014-10-14 om 03.06.27

Goor zijn, botten laten kraken en het bloed laten stromen, dat is wat ik graag doe. Een gebroken neus komt ook ieder jaar weer terug, ook omdat dit zo eenvoudig is om te maken. Zowel met latex als met watten en wimperlijm. In samenwerking met mijn bestie in de SFX-wereld, namelijk Silke. Het thema was bloed en bekijk hier de video van mijn gebroken neus!

Schermafbeelding 2014-10-22 om 15.40.49

We sloegen nogmaals de handen in één voor het thema ‘Gorgeous Nightmare.” Een baan van geluk, kleurrijk en leuke herinneringen die worden onderbroken door stevige muren die scheuren vertonen. Nachtmerries zijn niet dope. Check de tutorial out + de awesome nails die ik daar in draag!

1-gun-1024x768

NEPBLOED! We kunnen niet zonder het rode vloeistof, zowel in het menselijke lichaam als in de special effect wereld. Niets is mooier dan het pimpen van je look met wat bloed. Ik heb zowel de normale versie voor het nepbloed als nepbloed met botstukken en tanden. Check hier de normale versie en hier de lugubere variant met tanden en botten. 

Daarnaast heb ik nog vele artikelen geschreven over o.a. lenzen, maar ook over latex, Spirit Gum en hoe je een kit kan bouwen. Ben je nieuwsgierig wat dat is? Lees de onderstaande rij, klik erop en ga door naar het artikel! HAPPY HALLOWEEN!

Check hier de overige Halloween gerelateerde artikelen:
Tips voor het uithollen van je pompoen
Pumpspiration: Gekleurde pompoenen, glitters en punaises
Mehron Spirit Gum + Spirit Gum Remover
HEMA Oogdruppels
ETOS Gebitstabletten
Mehron Liquid Latex
HOW TO: Budget Halloween kit bouwen
HOW TO: Basis Halloween kit bouwen
Pink Galaxy Phantasee Contactlenzen

Bekijk hier het Halloween overzicht van 2013.
Bekijk hier het Halloween overzicht van 202.

Wat was jouw favoriet dit jaar?


16 Comments

 • Paola

  31/10/2014

  Gorgeous nightmare is mijn favoriet, maar meteen ook het minst eng!

  Reply
 • Angela

  31/10/2014

  Supergaaf! Die van de walking dead is amazing! Ze zijn allemaal super gaaf :)

  Reply
 • Mirne

  31/10/2014

  Die brand wond had ik nog niet gezien, die is ook echt vet zeg! Stiekem zou je dit het hele jaar moeten doen. :P

  Reply
  • CynthiaKoning

   31/10/2014

   Ik deed het eens in de zoveel tijd om het af te wisselen, maar 2015 is het jaar dat ik mijn Engels kanaal opstart met SFX. :) KOMT GOED!

   Reply
 • Kiss & Make-up

  31/10/2014

  Jaaaa, geweldig, alles zo op een rijtje! Je zombie look vind ik de leukste denk ik.

  Reply
 • Miss Mags

  31/10/2014

  Wat super gaaf gemaakt allemaal zeg !

  Reply
 • Gaia Swanenberg

  31/10/2014

  wooow wat heftig! Echt super knap dat je dit zo goed kan!

  Reply
 • Manon

  31/10/2014

  Ik schrok van die eerste HAHHAHAHAHAH! oh my leuke looks!

  Reply
 • Jasmine

  31/10/2014

  Je valse kat had ik nog niet gezien, echt geweldig dat je meer dan je gezicht onder de haren hebt gezet!

  Reply
 • Shanti

  31/10/2014

  Wauw, als ik dit zo allemaal bij elkaar zie: echt wauw, wat ben jij goed met make-up!

  Reply
 • Ik hou hier van! <3

  Reply
 • Irma

  01/11/2014

  Girl, ya look good.
  Die ontdekking van bruistabletten is echt te genius. Je looks zien er daardoor zoveel toffer uit!

  Reply
 • Poonpo

  10/11/2014

  oh !! its really scary !! :P :P

  Reply

Geef een reactie