ImPRESS Halloween PRESS ON Nails LE!

Zo lang heb ik er naar uitgeleefd en vandaag is het zo ver, Halloween 2014 is een feit! De meest bloederige looks zijn voorbij gekomen, maar de kunstzinnige varianten kun je namelijk ook gewoon bezichtigen, als je een angst voor bloed hebt. Bekijk hier het Halloween overzicht van 2014! Het gezicht is niet alles, want ImPRESS komt met opplakbare Halloween nails!

IMG_4374

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Je hebt ze al in mijn video kunnen bewonderen van Gorgeous Nightmare waarin ik samenwerkte met Silke. Het tilde net de look naar het volgende level, want de nagels zijn GRUWELIJK! De webshop Allesvoorjeuiterlijk verkoopt een heel assortiment aan de opplakbare nagels, van de dagelijkse nails tot aan de Halloween versie.

IMG_4383

IMG_4384

De nagels van ImPRESS worden geleverd in charmante nagellak flesjes, waarvan je de dop eraf kunt schroeven. Met een handomdraai is het flesje open, maar kun je deze ook weer op dezelfde manier sluiten. Bij de nagels worden nog een nagelvijl en een alcohol pad geleverd, zodat je de instructies op de achterkant kunt volgen.

IMG_4377

IMG_4379

De allereerste stap is dat je begint met het uitzoeken van jouw nagelvorm. Het is een werkje, maar doordat ze zoveel verschillende maten hebben, heb je wel voor elke nagel de perfecte size. Mijn nagels zijn vrij klein, waardoor ik altijd te grote aten moest kiezen, maar bij ImPRESS niet! Voor elke nagel kon ik een geschikte maat kiezen, ook waren er ruimere nagels bij. Geen zorgen, want ook jij kunt hiermee aan de slag!

IMG_4389

IMG_4386

Leg de nagels op de juiste volgorde, van je pink tot aan je duim bij links als rechts en ga je handen wassen. Hiervoor zorg je dat het overtollige vuil en olie weg is, zodat je met de alcoholpad de rest van je nagels olievrij kunt maken. Trek het plastic van de achterkant eraf, begin bij je pink en start vanaf de bovenkant, druk dan het midden aan en vervolgens de zijkanten. Houd goed druk op je nagel, wrijf wat heen en weer en doe dit bij alle nagels. Eindig bij je duim. Hierdoor heb je genoeg druk en kun je makkelijk de andere nagels erop plakken.

IMG_4399

IMG_4397

IMG_4400

Ze zijn redelijk lang, want mijn nagels worden nooit zo lang, in verband met mijn opleidingen toentertijd + ik ben altijd bezig, waardoor lange nagels onhandig zijn. Maar gurl, ik wil ze nu de hele tijd op hebben! Ze zijn enorm sterk, ik kan er alles mee doen. Het is wennen met typen, opmaken, eigenlijk alledaagse activiteiten, maar door de sterkte van de nagels, kun je alles blijven doen. Oké, wees wat voorzichtiger, maar dat heb je ook met je eigen nagels.

IMG_4373

IMG_4385

Sowieso bleven ze één hele dag op mijn nagels zitten, eentje was niet goed geplakt. Dat was mijn eigen schuld, waardoor er water onder kwam en los ging zitten. Vervolgens viel deze pas na uren eraf. Het is een uitkomst, helemaal voor feestjes, zoals met Halloween of als je uitgaat. Je kunt dit in de trein doen, want je kan ze ook nog korter vijlen als je wilt, maar er komen geen chemische geuren vanaf, waardoor je je medemens niet lastig valt! Je verwijdert ze ook weer heel gemakkelijk en maken geen beschadigingen op de nagels.

Schermafbeelding 2014-10-31 om 16.30.36

Van hoogglans zwart tot aan spinnenwebben met doodskoppen en glurende kattenogen. Ze zijn helaas limited edition, dus grijp nu je kans en gebruik ze voor de Halloween feestjes die nog komen gaan en Sint Maarten! De ImPRESS Halloween nails die in 24 stuks komen zijn verkrijgbaar voor variërende prijzen, dus neem gauw een kijkje in de shop van Allesvoorjeuiterlijk!

Heb jij goede ervaringen met opplakbare nagels? En kon jij het merk ImPRESS al?


8 Comments

 • Evelien

  31/10/2014

  Fijn dat ze zo sterk zijn! Ik had vroeger ook wel eens press on nails, maar die waren echt flut.. deze moet ik eens een kans geven!

  Reply
  • CynthiaKoning

   17/12/2014

   Ik dus ook, maar deze hebben mij echt van gedachten veranderd!

   Reply
 • debby

  31/10/2014

  Wauw die zwarte zijn mooi zeg ook zo gewoon voor op normale dagen.

  Reply
  • CynthiaKoning

   17/12/2014

   Klopt, het is ideaal! Ook voor feestjes of als je ergens naar toe moet. Even snel de nagels opplakken, ready to go!

   Reply
 • femketje

  31/10/2014

  Leuke designs maar ze zijn wat korter dan mijn eigen nagels XD

  Reply
  • CynthiaKoning

   17/12/2014

   Fem.. hoe doe je dat? Ik kan niet eens meer het huishouden doen. :”)

   Reply
 • Eilish

  31/10/2014

  Wauw heel gaaf! Ik ben trouwens helemaal dat artikel vergeten, mweh! Ik had geen tijd! Ik ben benieuwd wat er van online gaat komen!

  Reply
 • Miss Mags

  31/10/2014

  Erg gaaf, helaas zijn die nagels alleen echt goed te plakken als je geen breed nagelbed hebt.

  Reply

Geef een reactie