Eerste kerstlook Meets Cynthia!

Het bloed stroomt nog steeds uit mijn porien, want ik gebruikte heel wat liters voor de Halloween periode. Ik probeer de huid te verstikken met glitters en sierlijke ornamenten voor met de kerstdagen. Over 54 dagen is het zo ver, dan staat de kerstboom er, hoor je de kerstkoren brullen en mag je de pakjes onder de boom openen. Laat die lampjes maar branden, want de Eerste Kerstlook Meets Cynthia!

1

Halloween en het begint van de kerst, dat was perfect getimed als het om de Meets Cynthia aan komt. Ik sluit Halloween af, maar misschien komen er nog enkele items voorbij, omdat wij Nederlanders nog Sint Maarten vieren, dus schrik vooral niet. Over naar de gezelligheid, de lampjes en de kaneelgeur in huis. Zilver met zwart, het blijft het zilveren duo.

11

Met het NYX Jumbo Pencil zorgde ik ervoor dat de kleur lekker sprak op mijn oogleden, maar voornamelijk in de binnenste ooghoek, omdat ik daar het witte pareltje van NYX aanbracht. De Ultra Pearl Mania oogschaduw in White. Als eerst gebruikte ik de oogschaduwbasis van Essence, namelijk I Love Stage! 

IMG_4315

IMG_4331

120 Palette in Smoke and Fire erbij, waar ik een donkergrijs uitpakte, op het ooglid depte en ook onder het oog. Silver van de Make Up Store die ik jaren geleden dagelijks droeg net iets boven mijn binnenste ooghoek en blend die shizz tot één geheel. Make Up Store microschaduw White op het wenkbrauwbot, zodat ik de grijs omhoog kon blenden in de arcadeboog met wat zwart in de outer v.

IMG_4318

Met een zwart oogpotlood van Max Factor schetste ik een lichte eyeliner, blenden dit met de donkergrijs op het ooglid. Zwart op de waterlijn, tussen de wimpers en krulde de wimpers. Nog een dotje highlighter onder mijn wenkbrauw en de Golden Rose Length City Style Mascara op de wimpers voor de diepzwarte schaduw.

IMG_4326

Mijn geluk kon ik niet op toen de oude Riviera Rose blush van Catrice om het hoekje kwam kijken en ook de highlighter van Silk Teddy van Too Faced was van de partij. Slapen met de NYX Blush Taupe voor wat meer schaduw van de jukbeenderen.

IMG_4332

Neutrale lippen zijn hier het mooist bij, alhoewel de Mineralogie lipstick ook aardig in de buurt kwam. Toch koos ik voor nude lips die ik creëerde met de prachtige nude lipstick van Catrice, Be Natural en een lipgloss van Max Factor, de Pristine Nude! Laat die feestdagen maar komen, want het is nog maar net begonnen.. GLITTER ALL THE WAY!

Welke look wil jij graag zien voor de feestdagen?


23 Comments

 • Liliane

  01/11/2014

  54 dagen, dat klinkt heel ver weg, maar ik heb stiekem ook al kerstornamenten in huis gehaald hoor!
  Nice look!
  Ik zou graag een look willen zien met warme goud en kopertinten. EN lots of glitter ofcourse ;)

  Reply
 • Esra

  01/11/2014

  Wauw mooie look heb je gemaakt, laat je ogen echt eruit springen! X

  Reply
 • Natascha

  01/11/2014

  Wat een mooie look weer; ik vind jouw ooglooks er altijd echt uit springen. Kan niet wachten tot de kerstdagen helemaal in aantocht zijn :)

  Reply
 • Britt

  01/11/2014

  Mooie look! Ik kan niet wachten op de rest van de looks die nog gaan komen!

  Reply
 • Petra

  01/11/2014

  ( een hele grote zucht van opluchting )…prachtige deze look, een complete verademing na alle enge looks van de afgelopen dagen…men doet mij toch altijd het meeste plezier met looks die opvallend mooi zijn en veel glamour in zich hebben en dat bekijk ik zo graag…prachtig vind ik deze look!

  Reply
 • Miss Mags

  01/11/2014

  Wat een prachtige kerstlook ! Het staat je ook weer super !

  Reply
 • Birte

  01/11/2014

  Zo, jij bent er op tijd bij. Misschien maar goed ook, want om zo’n mooie look te maken, zou ik zélf ws echt 54 dagen nodig hebben ;-).

  Reply
 • Vanessa

  01/11/2014

  Wauw, je ogen zien er weer supermooi uit!

  Reply
 • Irma

  01/11/2014

  Mooi! De kleuren passen goed bijelkaar!
  Ik weet dat je dit jaar weer met gorgeous kerstlooks komt, maar misschien is een hair tutorial in kerstsferen ook leuk? :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   17/12/2014

   De eerste is vandaag gepubliceerd en nummer twee is onderweg!

   Reply
 • Bertine

  01/11/2014

  zo meid jij bent op tijd (dat rijmt)! Maar gave look hoor, ook wel iets voor mij!

  Reply
 • Maura

  01/11/2014

  Ah yes! Heb nu al zin in Kerst!! Staat je mooi! x

  Reply
 • bymarlayne

  01/11/2014

  Prachtige look heb je gemaakt!

  Reply
 • Lotje

  01/11/2014

  Mooie look! Je hebt altijd super duidelijke fotos! Heel gaaf! XOXO

  Reply
 • Jasmine

  01/11/2014

  Deze look past perfect bij je ogen!! Dat gaat wel snel van Halloween naar Kerstmis, de pompoentaart zit nog achter de kiezen :) Elke look van jou zit wel snor!

  Reply
 • femketje

  01/11/2014

  Super pretty :D

  Reply
 • wendy

  01/11/2014

  WOW! Super mooi! Kon ik dit maar!! Ik ga oefenen, ik heb gelukkig nog ff voordat het kerst is.

  XxX

  Reply
 • Miranda

  02/11/2014

  Wauw prachtige look. :D

  Reply
 • Mooie look én zelfs voor mij nog te doen haha. Thanks!

  Reply
 • Evelien

  05/11/2014

  Heeel mooi weer!! Je kijkt als een baas op de foto’s, niet zo gek met zo’n vette look ♥__♥

  Reply

Geef een reactie