VIDEO: Get Ready With Me #2!

Het zal mij niets verbazen als ik vierhonderdtwintig nichtjes en neefjes hebt, van jong tot oud. Oké, ik ben de één na oudste, want Naab is nummero uno, maar daarna kom ik. De kroost onder mij verschilt van negentien tot net één jaar en wat daagjes. Het poppetje groeit als kool en vandaag spotte ik mijn medefamilieleden weer op de verjaardag van opa. BUT FIRST.. GET READY WITH MAAAAH.. part two.

k

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik in de video heb gebruikt:
– Essence I love Stage oogschaduwprimer
– NYX Jumbo Pencil White
– ELF pigment Innocent
– Kardashian Beauty Kim’s Kardazzle Palette
– Maybelline gelliner Black
– Max Factor Intensity Liners Black
– Wimperkrultang
– Golden Rose City Style & Length Mascara
– Make Up Store Microschadow White
– MAX & MORE Nepwimpers
– DUO Lashglue
– Oriflame The One Collection Illuskin Foundation
– Oriflame The One Collection Illuskin Concealer
– Oriflame The One Collection Illuskin Powder
– NYX Blush Taupe
– Bellàpierre Mineral Blush Desert Rose
– HEMA Longer Lasting Lipstick 05
– Kruidvat droogshampoo
– Andrelon Verrassende Volume Hairspray

Ik droeg namelijk de lenzen in Pink Galaxy, waar ik al een review over schreef. De groene trui met de glimmende diamantjes geven mij het ultieme kerstgevoel in combinatie met de kerst rode lipstick. Het plaatje is compleet met de nepwimpers erbij, wat oorbellen en natuurlijk some FAB nagellak, die ik niet op had en OHMYGOD. SO CHIPPED NAILS. GURL. AH. HORROR. Spraakzaam was ik niet, alhoewel wel over de make-up, de volgende keer zal ik het persoonlijker maken bro. Komt helemaal goed.

Wat wil jij nog graag zien voor kerst tutorial?


16 Comments

 • Gatton

  02/11/2014

  Hey Cynth, video werkt niet bij mij helaas!

  Reply
  • CynthiaKoning

   02/11/2014

   OH NOESH! Hopelijk nu wel! :D Ik denk dat het nog even duurde met uploaden naar YouTube. UPC he.. -.-

   Reply
 • Kiss & Make-up

  02/11/2014

  Bij merk werkt hij. En wat een mooie look! Je ogen stralen echt, ze lichten je hele gezicht op!

  Reply
 • Miranda

  02/11/2014

  Wat een mooie look.

  Reply
 • Petra

  02/11/2014

  Wat een ontzettend mooie look, hier houd ik wel van….echt leuk om te bekijken..

  Reply
 • Nathalie

  02/11/2014

  Bleek? Check! Gele ondertoon? Check! Maar een taupe bronzer, slaat dat niet algauw paars uit? De vraag is misschien ooit al eens gesteld, maar vinden jullie nyx in Nederland in bepaalde winkelketens? Mijn enige blush die ik ervan heb, kocht ik in Malaga. In België nog nooit nyx tegengekomen … Anyhow, zalig lenzen! :-)

  Reply
  • Fleur

   05/11/2014

   Het is te vinden in de winkelketen Douglas! Maar niet in alle filialen volgens mij.

   Reply
  • CynthiaKoning

   17/12/2014

   Nee, totaal niet! Het wordt niet paars, alhoewel je wel moet opletten dat je niet teveel aanbrengt, maar dat is met alle brozers. Je kan het verkrijgen bij de Douglas, maar ook via webshops en natuurlijk eBay! Omdat Taupe niet overal meer verkrijgbaar is.

   Reply
 • Manon

  02/11/2014

  Mooi look heb je gemaakt !!

  Reply
 • Melissa

  02/11/2014

  Ik vind dit echt een mooie look bij je, leuk om te zien hoe je het allemaal ook doet ;)

  Reply
 • Birte

  02/11/2014

  Ik hou echt van je filmpjes!

  Reply
 • Paola

  02/11/2014

  Mooie look! Je video had bij mij wel wat kuren, maar kan ook aan mijn pc liggen!

  Reply
 • Miss Mags

  02/11/2014

  Een hele mooie look !

  Reply

Geef een reactie