BEZOEKERSWEEK #2: MJ LIEFHEBBER EN GROOT 3T FAN MET STEPHANIE!

Sinds kleins af aan luister ik al naar muziek. Ik ben altijd snel ‘fan’ ergens van geweest, van WOW tot B*E*D, van Katja Schuurman tot The Backstreet Boys en van Nick en Simon tot de 3J’s. Maar steeds ging het ‘fan zijn’ voorbij en kwam er weer een nieuwe zanger of groep in beeld.

unnamed-2

Tot het moment dat ik van mijn moeder een cassettebandje kreeg met daarop muziek van Michael Joseph Jackson. Dit was rond het jaar 1998. Ik leerde als eerste het nummer Beat It kennen en probeerde de lyrics op te schrijven. Ik had geen internet en sprak nog helemaal niet de Engelse taal, dus het was puur improvisatie op mijn negende. Zo leerde ik langzaamaan de liedjes kennen!

unnamed-3

Ik raakte verslaafd aan zijn muziek. Ik begon albums te krijgen voor Sinterklaas en mijn verjaardagen en ik struinde samen met mijn vader rommelmarkten af voor merchandise. Het begon een steeds groter deel van mijn leven te worden, totdat het moment kwam dat ik mezelf echt fan begon te noemen! Niet lang daarna leerde ik ook de muziek van 3T kennen, de drie zoons van Jackson 5 bandlid Tito Joe Jackson en dus de neefjes van Michael Jackson. Zij braken door met de hits Anything en I Need You en ook van hen werd ik fan.

unnamed

unnamed-5

Inmiddels had ik rond het jaar 2005, ik was toen 15, al een vrij grote verzameling Michael Jackson spullen! En het kwamen steeds meer spullen bij. Mijn fan zijn veranderde in een grote obsessie voor alles wat met Michael Jackson te maken had, haha. Kende inmiddels alle muziek van MJ en 3T uit mijn hoofd. Ook werd Michael dat jaar aangeklaagd en vervolgens weer onschuldig bewezen. Rond die tijd liep ik vaak in een MJ-outfit rond op school: een zwarte ‘Bad’-broek met gespen en een t-shirt met MJ erop. Ik schreef op ieder schoolbord dat hij ‘innocent’ was. Geniaal, haha!

unnamed-1

In 2012 heb ik de Jacksons zien optreden in de Heineken Music Hall en in de zomer van dit jaar heb ik ze nogmaals gezien in Amsterdam bij een MJ-memorial. Afgelopen september heb ik eindelijk 3T mogen ontmoeten in Nederland en daarbij is een droom van mij uitgekomen. Ze waren net zo geweldig als ik me altijd had voorgesteld en waren enorm vrolijk en vriendelijk tegen alle fans. Ze hebben zelfs voor de fans een meet&greet in het hotel geregeld. In één woord: AWESOME.

unnamed-4

Helaas zal ik Michael nooit in het echt zien optreden, laat staan ontmoeten. Die kans heb ik in 2009 net niet gekregen, omdat hij toen vlak voor zijn laatste tour is overleden. Om Michael te herinneren en mijn passie te kunnen uiten zal ik binnenkort een tatoeage laten zetten op mijn arm in herinnering van MJ.

King of Pop: His Music Lives Forever :).

Liefs,
Stephanie van Drunen
Stephanievandrunen.nl


11 Comments

 • Liliane

  04/11/2014

  Michael Jackson was ook de eerste artiest waar ik fan van was, en nog steeds luister ik ontzettend graag zijn muziek. Mijn eerste cd die ik kocht van mijn zuurverdiende spaargeld was ook van MJ.
  3T kan ik me ook nog herinneren, mijn zus had daar een cd van die we grijs draaiden.
  Tof dat je ze ontmoet hebt!

  Reply
  • Stephanie

   12/11/2014

   Leuke reactie! Tof dat je zijn muziek ook graag luistert, ben echt helemaal gek van zijn muziek!

   Reply
 • Kiss & Make-up

  04/11/2014

  Waauw, je bent echt wel een grote fan, wat leuk om te zien!

  Reply
 • femketje

  04/11/2014

  Ja ik weet nog wel dat dat bericht van zijn overlijden uit kwam.. kippenvel!

  Reply
 • Miss Mags

  04/11/2014

  Zooooooo die zijn ook ouder geworden hahaha , Ik heb #T al in jaren niet meer gezien lol. Wat grappig om te zien hoe ze er nu ineens uit zien hahaha

  Reply
 • alexa

  04/11/2014

  gaaf!

  Reply
 • Evelien

  05/11/2014

  Leuk om te zien, de mannen van 3T zijn wel behoorlijk uitgedijd hihi

  Reply
 • Priscilla

  07/11/2014

  Ik ken iemand die net zo’n MJ fan is! Namelijk mijn vriend. Ik word er echt mee dood gegooid

  Reply

Geef een reactie