Help de Cynth out voor december!

Voordat we het wisten sloeg het weer om, gingen de teperaturen dalen en stond ineens de feestelijke decembermaand voor de deur. Over enkele weken is het zo ver en natuurlijk ben ik al begonnen met het heerlijke fantaseren van de mooiste kerstlooks waarmee ik jullie ga verrassen. Ideeën zat, maar je weet hoe ik ben, nepbloed kan ook gewoon aan de dinertafel met het kerstgezang op de achtergrond. Wat wil jij graag zien?

Schermafbeelding 2014-10-07 om 21.26.26

De facecharts rolde in april al uit mijn vingertoppen op het beeldscherm, waar ik de tekeningen uitwerkte, inclusief enkele productnamen, zodat ik exact weet wat ik over een tijdje moet gebruiken. Ik veeg nog de huidwax van mijn gezicht af, terwijl ik ondertussen de kerstballen in mijn oren hang. Van DIY’s tot aan tutorials, inclusief de overdosis van Ke$ha-glitters!

Schermafbeelding 2014-10-07 om 21.29.53

Wat wil jij graag zien terugkomen op BK? Wat voor tutorial heb jij nog nodig, voordat je aan tafel schuift? Of heb je nog een voorkeur voor een look? Een nailart video? Be careful on that one, niet mijn specialiteit, maar voor jou heb ik het over! Laat het mij weten in de comments en ik ga aan de slag met jouw request!

Wat wil jij graag zien voorbij komen in de decembermaand?


13 Comments

 • Irma

  04/11/2014

  Misschien een Get ready with me – Christmas Edition?
  Ik vind die videos altijd heel leuk om te zien (:

  Reply
 • Lotje

  04/11/2014

  Makeup looks voor kerst en nieuwjaar! Vind ze altijd prachtig! XOXO

  Reply
 • femketje

  04/11/2014

  nog meer halloween looks, alvast voor volgend jaar :D

  Reply
 • Birte

  04/11/2014

  Ik zou graag willen weten hoe ik de perfecte basis leg op mijn gezicht. Concealer, foundation, highlighter … The whole shebang!

  Reply
 • Miss Mags

  04/11/2014

  Kerst looks uiteraard ! Eigenlijk maakt het niet uit, vind alles leuk om te kijken bij je, aangezien het altijd erg mooi is.

  Reply
 • alexa

  04/11/2014

  Ik vind het heel lastig want je bent ;heel onderscheidend dus zou niet goed kunnen zeggen wat je kan veranderen of beter kan maken want vind het nu zo al heel leuk!

  Reply
 • Maura

  04/11/2014

  Ahh leuk!! Ik vind zelf alles met glitter leuk eigenlijk, of zwarte lipstick ;) x

  Reply
 • Mirne

  05/11/2014

  Misschien een look met hoe je NIET bij je schoonfamilie aan tafel zou moeten zitten. :D

  Reply
  • CynthiaKoning

   05/11/2014

   Briljant. Oh my god, je bent geweldig! OH MY GOD. THIS IS AMAZING! :’D

   Reply
  • Evelien

   05/11/2014

   Hahaha jaaa hier sluit ik me bij aan :D En misschien ook welke kleding je juist NIET moet dragen :’)

   Reply
  • CynthiaKoning

   17/12/2014

   Touché, dat ga ik fiksen.

   Reply

Geef een reactie