Last week, I was thankful for.. #22

Zo kerngezond en energiek was ik vorige week, maar afgelopen dagen kwam ik niet veel verder dan de bovenverdieping en mijn bed. Het was een uitzondering als ik aan de eettafel zat. Ziek zijn faalt als je niet meer op school zit, want dan is de shit echt AAN. De laatste keer dat ik zo ziek was, werden mijn amandelen geknipt.. BRO. OMG. Maar hey, last week, I was thankful for.. 

Schermafbeelding 2014-11-04 om 22.38.05

Uitslapen – Mam’s champignon pasta – Dr. Phil – 24Kitchen Marathon – eerste kersttutorial – ziek zijn met goede televisie – iPad – Halloween overzicht van 2014 – regen – mooie zomernacht – uitgaan met mijn broeders – cupcakes met kaneelsuiker – spannende Expeditie Robinson aflevering – Opa’s verjaardag – poging tot volgen – Sex and the City – Gouden oude film Meangirls – Goede tijden, Slechte Tijden – fenomenale en unieke homemade pizza – Sims 4 – gezelligheid bij opa en oma – afronden van een succesvol Halloween – begin van de kerstperiode.

Waar was jij dankbaar voor?

Bekijk hier artikel #21
Bekijk hier artikel #20

Bekijk hier artikel #19

Bekijk hier artikel #18
Bekijk hier artikel #17


10 Comments

 • Stephanie

  05/11/2014

  Mooie punten! En Sims 4, ohhh die wil ik zo graag spelen!

  Reply
 • beautyforgirls

  05/11/2014

  Ik ben echt verslaafd aan de Sims 4.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Kiss & Make-up

  05/11/2014

  Daar is ze weer, hoor, met haar regen ;-) Crazy woman! Love Dr. Phil though. Dr. Phil knows best.

  Reply
 • Irma

  05/11/2014

  Jaaa expeditie Robinson was spannend joh!
  En halloween is natuurlijk altijd leuk :)

  Reply
 • Lisa

  05/11/2014

  Sims 4! Ik heb hem nog niet kunnen spelen, helaas. Maar benieuwd ben ik wel :) Oh en het begin van kerst inderdaad! Ik ben gister lekker even naar het tuincentrum geweest, om alle leuke kerstdecoratie te bewonderen :)

  Reply
 • Miss Mags

  05/11/2014

  hmm de sims 4 .. misschien ook maar eens aanschaffen…. Maar ik ben gewppn iedere week en dag dankbaar dat alles nog steeds goed gaat met de zwangerschap.

  Reply
 • Kimberly

  05/11/2014

  JAAA begin van de kerstperiode <3 Hier kijk ik al naar uit sinds 27 december haha! Ik hoop dat je ondertussen weer beter bent <3

  Reply
 • femketje

  05/11/2014

  beterschap meis!

  maar… dr phil rules :D

  Reply

Geef een reactie